INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

O microbistă din Anglia, prima femeie care primește interdicție pe stadioane!

Abbie-Leigh Reay, încercuită // sursă foto: Facebook
Abbie-Leigh Reay, încercuită // sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 13:52 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 14:02

O microbistă britanică este pe punctul de a deveni prima femeie din Regat ce primește interdicție pe stadioane.

Abbie-Leigh Reay, o femeie în vârstă de 23 de ani, fan al lui Tranmere Rovers, formație ce evoluează în League Two (n.r. - eșalonul al patrulea al fotbalului englez) a fost arestată în luna ianuarie a acestui an, după ce a aruncat cu o torță în teren. 

Bătut cu o bară de fier peste față, superstarul din Ligă a apărut cu o mască pe teren
DIN. ZAGREB - CHELSEA 1-0
Bătut cu o bară de fier peste față, superstarul din Ligă a apărut cu o mască pe teren

Echipa ei suferise o înfrângere usturătoare teren propriu, scor 0-4, în fața formației Forest Green Rovers.

Torța respectivă ar fi fost aruncată pe suprafața de joc după ce oaspeții au marcat golul de 3-0 și ar fi aterizat foarte aproape de oficialul Lee Swabey și de portarul lui Forest Green Rovers, Luke McGee, notează cei de la Sport Bible.

Camerele de supraveghere ar fi surprins momentul în care a avut loc incidentul, iar femeia a fost în cele din urmă reținută la ieșirea din stadion. Chiar dacă a fost arestată, acest lucru nu a oprit-o pe Abbie să posteze pe rețelele sociale fotografii cu ea și prietena acesteia, Libby Case, de la meciurile de pe Prenton Park, arena celor de la Tranmere Rovers.

Abbie-Leigh Reay a negat toate acuzațiile

Britanica a fost adusă în fața tribunalului din Sefton, localitate din zona metropolitană a orașului Liverpool. Femeia s-a reprezentat singură în instanță și a negat în fața judecătorilor acuzația de „aruncare în teren a unor obiecte străine”.

Abbie Reay a declarat că a aruncat, de frică, torța care aterizase în apropierea sa: „Fratele meu, Joel, era într-o parte și iubita mea era în cealaltă parte, iar primul lucru care mi-a venit în cap a fost să scap de torță. Am aruncat-o direct pe teren. Merg la meciurile lui Tranmere de când eram mică și urăsc astfel de lucruri”, a declarat femeia.

„Pur și simplu nu am avut unde să o pun. Totul s-a întâmplat foarte rapid, iar primul lucru la care m-am gândit a fost că voi fi arestată”, a mai punctat fana celor de la Tranmere.

Judecătorul James Hutton are cu totul o altă părere

Judecătorul James Hutton, care a audiat acest caz, are o părere cu totul diferită: „M-am uitat pe camerele de supraveghere cu mare atenție. Torța nu era aprinsă, ca să o ridici și să încerci să scapi de ea. Pur și simplu a ridicat-o și a aruncat-o în direcția arbitrului și portarului advers. Apoi a ridicat mâinile, de parcă ar fi sărbătorit. Nu există altă explicație. Este extrem de clară situația și nu îi accept explicațiile”, a spus Hutton.

Femeia va fi condamnată în decursul acestei luni și va primi interzis pe toate stadioanele din Marea Britanie.

Citește și alte articole:

Știrea zilei în fotbalul european: Chelsea l-a dat afară pe Thomas Tuchel, antrenorul care i-a adus Liga Campionilor!
ANGLIA
Știrea zilei în fotbalul european: Chelsea l-a dat afară pe Thomas Tuchel, antrenorul care i-a adus Liga Campionilor!
Prima forță din Bundesliga care își demite antrenorul în acest sezon: „Alegerea corectă după un start mediocru de sezon”
GERMANIA
Prima forță din Bundesliga care își demite antrenorul în acest sezon: „Alegerea corectă după un start mediocru de sezon”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează