INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

BREAKING NEWS Familia lui Mino Raiola a confirmat moartea impresarului

Mino Raiola a încetat din viață sâmbătă, la 54 de ani. Familia impresarului a confirmat vestea tragică.
Mino Raiola a încetat din viață sâmbătă, la 54 de ani. Familia impresarului a confirmat vestea tragică.

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 17:20 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 18:02

Mino Raiola a încetat din viață sâmbătă, la 54 de ani. Familia impresarului a confirmat vestea tragică.

Joi, cele mai importante publicații din Italia, între care Gazzetta dello Sport sau Corriere della Sera, au lansat știrea potrivit căreia agentul Mino Raiola ar fi încetat din viață. Vestea s-a răspândit apoi în toată presa europeană, fiind preluată inclusiv de Gazeta Sporturilor. Informația a fost dezmințită până la urmă printr-o reacție postată chiar pe contul de Instagram al impresarului.

Din păcate, două zile mai târziu, familia lui Raiola a confirmat decesul unuia dintre cei mai cunoscuți agenți din istoria modernă a fotbalului.

Cu o tristețe infinită, anunțăm moartea celui mai mare agent de fotbal care a fost vreodată. 

Mino a luptat până la final cu aceeași forță pe care a pus-o pe mesele de negociere pentru a-și apăra jucătorii. Mino ne-a făcut mândri încă o dată, fără ca măcar să-și dea seama. 

Mino a marcat atât de multe vieți prin munca sa și a scris un capitol imposibil de șters în istoria fotbalului modern. 

Ne va lipsi mereu, iar misiunea lui Mino de a face din fotbal un loc mai bun pentru jucători va continua cu aceeași pasiune. 

Mulțumim tuturor pentru sprijinul uriaș primit în aceste momente dificile și cerem respect pentru intimitatea familiei și a prietenilor în acest moment de mare durere

Familia Raiola

A murit Mino Raiola

Mino Raiola a avut grave afecțiuni la plămâni în ultimele luni. Era internat în Spitalul San Raffaele din Milano, iar de câteva zile se afla într-o stare extrem de gravă.

Născut la Salerno, pe 4 noiembrie 1967, Raiola a ajuns un an mai târziu cu familia în Țările de Jos, la Haarlem. Acolo a crescut, a fost chelner în tinerețe, dar și-a terminat studiile liceale și a intrat la Facultatea de Drept.

Ulterior, a devenit impresar, adunând în timp foarte mulți jucători cunoscuți. Printre ei, Ibrahimovic, Nedved, Pogba, Balotelli, Verratti, Donnarumma, De Ligt sau Haaland. A câștigat sume imense la fiecare transfer, 27 de milioane de euro numai la mutarea lui Pogba de la Juventus la Manchester United, în 2016, realizată pentru 105 milioane de euro.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  01 Mai 2022, 09:58
Postat de andrei.33 pe 30 Aprilie 2022, 22:11

Am auzit de el, dar nu inteleg de ce e"breaking news". Moartea lui are impact zero pentru fotbalul romanesc.

Ne spune de acest individ sa ne pregateasca pentru atunci cand vor murii impresarii romani. Sa ii plangem mai mult decat pe rudele noastre. Doar sunt impresari. Nu?

davidgraham
davidgraham  •  30 Aprilie 2022, 23:21

Depistat in ianuarie, mort in final de aprilie ... un singur gand ma duce la cancerul de pancreas. Atat se traieste la acest tip de cancer, intre 3 si 6 luni de la depistare. Este depistat mereu in faze avansate. Probabil l-au deschis la operatie in ianuarie (...din spusele lui Becali), au vazut ca are deja metastaze si l-au trimis acasa.

andrei.33
andrei.33  •  30 Aprilie 2022, 22:11
Postat de emil1986 pe 30 Aprilie 2022, 19:05

Are pentru fotbalul mondial, pentru fotbalistii pe care i-a impresariat si au castigat sume pe care nu si le imaginau. Daca n-ai auzit de el inseamna ca esti ignorant, ca nu urmăresti ce se intampla in fotbalul international.

Am auzit de el, dar nu inteleg de ce e"breaking news". Moartea lui are impact zero pentru fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează