INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Primul jucător care părăsește Barcelona după plecarea lui Messi » Va evolua în Italia, la Juventus

Miralem Pjanic este aproape de revenirea la Juventus
Foto:GettyImages
Miralem Pjanic este aproape de revenirea la Juventus Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 13:53 / Actualizat luni, 09 august 2021 14:52

Miralem Pjanic (31 de ani) este aproape de despărțirea de Barcelona. Mijlocașul bosniac se va întoarce la Juventus, sub formă de împrumut.

Pjanic este aproape de o revenire la Juventus, după numai un an. Bosniacul ar urma să ajungă la Torino sub formă de împrumut pentru următorul sezon.

Juventus este aproape de a oficializa împrumutul lui Pjanic de la Barcelona, după ce mijlocașul catalanilor ar fi renunțat la 20% din salariu pentru a se întoarce la „Bătrâna Doamnă”, anunță Sport.es

30de apariții a avut Pjanic pentru catalani în sezonul trecut, fără a avea nicio reușită

Cele două cluburi finalizează ultimele detalii ale revenirii lui Pjanic la Juventus. Acesta urmează să fie împrumutat pe un sezon cu opțiune de prelungire pe încă doi, mai anunță sursa citată.

Pjanic a semnat cu Barcelona în luna septembrie a anului trecut, dar nu a impresionat în tricoul catalanilor. Bosniacul a fost adus la schimb cu Arthur, printr-o afacere în care Barcelona a dat 60.000.000 milioane de euro pe Pjanic și a încasat 72.000.000 pentru brazilian.

Pjanic, fluierat de fanii Barcelonei la amicalul cu Juventus

Bosniacul a fost unul dintre jucătorii criticați de fani pentru salariul mare pe care îl încasează pe Camp Nou și care afectează fondul salarial al clubului, motiv pentru care Messi nu a putut continua la Barcelona.

La amicalul de prezentare al lotului cu Juventus, câștigat de catalani cu 3-0, Pjanic s-a numărat printre jucătorii fluierați pe parcursul meciului de fanii Barcelonei. Samuel Umiti și Gerard Pique nu au fost nici ei iertați de suporterii blaugrana.

Este o situație foarte complicată. Lumea are dreptul să fie nemulțumită. Înțeleg ca fanii să-și exprime nemulțumirile, dar aș spune că trebuie să rămânem uniți. Huiduielile nu ajută, chiar dacă lumea e dezamăgită.
– Gerard Pique

VIDEO Rezumatul meciului Barcelona - Juventus 3-0

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Aguero, 10 săptămâni pe tușă! E un truc să fie lăsat să plece gratis de la Barcelona?

Probleme mari pentru Guardiola! Cei mai importanți jucători de la City, afară o lună!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  09 August 2021, 17:42

Extraordinar, daca nu pleca Messi ramanea la Barcelona ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează