INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Se știe când se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo Kiev! Va găsi un superfotbalist la echipă! » Dar și probleme financiare

Se știe când se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Foto: Instagram
Se știe când se întoarce Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 12:59 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 16:44

Mircea Lucescu (77 de ani) se va alătura lotului lui Dinamo Kiev pe 3 iulie, direct în cantonamentul din Austria. Astăzi s-a realizat transferul lui Andriy Yarmolenko, 33 de ani. Patronul Igor Surkis vrea să scadă însă salariile.

Supus unei operații de coxartroză la șoldul stâng, pe 1 mai, la Kiev, Mircea Lucescu nu a încetat să se implice la Dinamo Kiev. Deși antrenorul era în concediu medical, iar președintele Igor Surkis numise un interimar, pe secundul Oleksandr Shovkovskyi.

Demersul lui Becali nu a dat roade » Patronul FCSB a luat foc: „Cine nu a semnat e sclav” + Derapaj la adresa lui Șucu
ADUNARE GENERALĂ
Demersul lui Becali nu a dat roade » Patronul FCSB a luat foc: „Cine nu a semnat e sclav” + Derapaj la adresa lui Șucu

Mircea Lucescu a făcut echipa și din spital

Jurnaliștii ucraineni au speculat că Lucescu continua să-i pregătească pe alb-albaștri și din spital, vorbind mereu la telefon cu Shovkovskyi. El ar fi decis formula de start la meciurile de la care a lipsit.

Spre sfârșitul lunii mai, tehnicianul în vârstă de 77 de ani (78 pe 29 iulie) a apărut la antrenament în cârje. „Mister, cu echipa”, s-a comentat pe social media.

Jucătorii lui Dinamo s-au reunit luni după vacanță, iar Lucescu li se va alătura kievenilor pe 3 iulie, în cantonamentul din Austria, potrivit site-ului local Tribuna.com. Până atunci, ține legătura cu Shovkovskyi.

Mircea Lucescu îl are pe căpitanul Ucrainei. Acord pe doi ani cu Andriy Yarmolenko

Antrenorul va găsi un nou jucător în acel stagiu de pregătire. Unul foarte bun, căpitanul Ucrainei. Luni, pe pagina de Instagram a clubului a apărut un videoclip cu Andriy Yarmolenko în echipamentul lui Dinamo (a jucat la Kiev între 2008 și 2017, înainte de a pleca la Dortmund, West Ham și Al-Ain). Mesajul: „Va continua. În curând”.

Ieri s-a oficializat acordul. Atacantul, 33 de ani, 12 goluri și 6 assisturi în 2022-2023 la Al-Ain, a semnat un contract pe două sezoane. Apoi, la 35 de ani, ar urma să devină director sportiv.

Condiția pusă de jucători pentru scăderea salariilor

Lucescu va descoperi însă și probleme la club. Financiare. Surkis le-ar fi spus jucătorilor că, într-o situație dificilă, e nevoie de scăderea salariilor

Conform presei ucrainene, alb-albaștrii ar fi acceptat, cu o condiție: dacă în 2024 vor ajunge în grupele Ligii Campionilor, salariile să revină la nivelul actual și să primească sumele scăzute în acest sezon

VIDEO. Mircea Lucescu în contre cu o arbitră FIFA din Ucraina: „Aia mi-a pus capac”

Citește și:

Dennis Man, dorit cu insistență de una dintre puterile Turciei

Are ofertă de la Gigi Becali, dar și de la arabi și nu s-a mai întors la echipă

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează