INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OBIECTIV

Postul „vânat” de Mirel Rădoi, după demisia de la Craiova: „Muncesc să ajung să antrenez această echipă”

Mirel Rădoi // foto: Imago Images
Mirel Rădoi // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2022 12:37 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 12:50

Liber de contract după ce a demisionat de la CSU Craiova, Mirel Rădoi (41 de ani) a dezvăluit că visează să o antreneze pe Al-Hilal, echipă la care a jucat între 2009 și 2011.

Înainte de derby-ul dintre Al-Nassr și Al-Hilal, încheiat la egalitate, 2-2, Mirel Rădoi a oferit un interviu unei publicații saudite, în cadrul căruia a rememorat câteva momente speciale petrecute la Al-Hilal și a dezvăluit că visează ca într-o zi să antreneze acolo.

În 2009, după 9 ani la Steaua, respectiv FCSB, Rădoi a fost vândut la Al-Hilal, în Arabia Saudită, pentru 6 milioane de euro. A jucat acolo 74 de meciuri, în care a înscris 15 goluri, apoi a trecut în Emirate, la Al-Ain.

Matchday experience, episodul 14 » Batjocură de 95 de milioane de euro! Noul stadion din Ghencea a costat o avere, însă administratorul CSA Steaua nu face nimic pentru a-l eficientiza
MATCHDAY EXPERIENCE
Matchday experience, episodul 14 » Batjocură de 95 de milioane de euro! Noul stadion din Ghencea a costat o avere, însă administratorul CSA Steaua nu face nimic pentru a-l eficientiza

Mirel Rădoi: „Visez să antrenez la Al-Hilal”

„La Al-Hilal eram ca o familie. Toate trofeele pe care le-am câștigat au însemnat mult pentru mine, au fost speciale”, a spus fostul selecționer al României pentru alarabiya.net.

Apoi a dezvăluit că are ca obiectiv preluarea rolului de antrenor al Al-Hilal:

„Visez să o antrenez pe Al-Hilal, cu siguranță. Visez să antrenez toate echipele ale căror culori le-am apărat ca jucător. Știu însă că Al-Hilal este la un nivel înalt acum, așa că am de așteptat până va veni momentul potrivit. Voi continua să muncesc cu acest scop”.

În cadrul interviului, Rădoi și-a amintit și de duelurile cu marea rivală Al-Nassr: „Am multe amintiri minunate împotriva lui Al-Nassr pentru că am înscris sau pasat decisiv de fiecare dată împotriva lor, dar cele mai importante goluri împotriva lor au venit în prima manșă a semifinalelor Cupei Regelui în sezonul 2009/2010, când am câștigat cu 5-3. Am înscris golurile 2 și 5, al doilea în ultimele minute din meci”.

Echipa națională saudită a lăsat o impresie foarte bună la Mondial. Nu doar pentru e singura care a învins-o pe Argentina, campioana mondială, dar pentru că saudiților le pasă de toate detaliile din sport și toți pașii prin care se dezvoltă. Au demonstrat că fotbalul saudit este în dezvoltare. 

- Mirel Rădoi

Rădoi a antrenat-o cel mai recent pe CSU Craiova, între august și decembrie 2022. A câștigat 10 meciuri. În rest, 5 egaluri și 5 înfrângeri.

Mai multe știri de actualitate: 

Scandalul ia amploare » Agentul lui Benzema îl atacă pe Deschamps și vine cu probe: „De ce i-ai cerut să plece atât de repede?”

Pițurcă îl avertizează pe vărul Neagoe, înainte să semneze cu Craiova: „Eu auzeam prin oraș ce spunea Rotaru despre Mirel. Așa va fi și acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  27 Decembrie 2022, 17:31

Pasărea mălai visează. Ar vrea să ciugulească ceva petrodolari de la arabi, maseorul ăsta.

st.il.
st.il.  •  27 Decembrie 2022, 15:36

Ferească Dumnezeu/Allah pe arabi de asemenea năpastă !...

st.il.
st.il.  •  27 Decembrie 2022, 15:35

Ferească Dumnezeu/Allah pe arabi de asemenea năpastă !...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează