INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

Arestat pentru agresiune! Fotbalistul care i-a „vrăjit” pe olandezi, reținut de poliție chiar de ziua lui

Mohamed Ihattaren, în perioada petrecută la Ajax / foto: Imago
Mohamed Ihattaren, în perioada petrecută la Ajax / foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 14 februarie 2023 11:32 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 12:05

Mohamed Ihattaren, fosta mare speranță a fotbalului olandez, a fost reținut duminică de poliția din Utrecht, chiar de ziua lui, pentru că și-ar fi agresat fosta iubită. 

Mijlocașul ofensiv, pe care Ajax a refuzat să-l cumpere de la Juventus și care nu a jucat decât la tineretul „lăncierilor”, se logodise în septembrie cu Yasmine, o vedetă de pe Tik-Tok, de care s-a despărțit însă la șase săptămâni distanță. Ihattaren, 21 de ani, a mai fost încătușat în noiembrie 2022, fiind suspect de implicare într-o amenințare de agresiune și pus apoi sub arest domiciliar. 

Fostul internațional batav de juniori era un promițător talent lansat de PSV Eindhoven, dar care a avut probleme de comportament după moartea tatălui și s-a certat cu antrenorul Roger Schmidt.

Mohamed Ihattaren, suspectat că e membru al Mafiei marocane

Mijlocașul olandez de origine marocană era suspectat vara trecută că ar face parte din Mocro Maffia, un grup infracțional marocan care acționează în Țările de Jos. 

„Imaginea pe care a creat-o este aceea că e apropiat de cei din Mafie. Nu înseamnă că el are acțiuni criminale, dar linia e subțire”, a spus John van den Heuvel, fost ofițer de poliție, actual jurnalist. 

Ihattaren i-ar fi împrumutat mașina unuia dintre liderii Mocro Maffia, iar acesta ar fost cu ea la ultimul proces. Ulterior, autoturismul a fost incendiat. Ajax încearcă să rupă contractul cu jucătorul.

Mohamed Ihattaren, un talent care a murit speranță

Mohamed Ihattaren era considerat în urmă cu trei ani noua stea în ascensiune a lui PSV Eindhoven, iar batavii îl voiau în naționala portocalie pe fotbalistul cu rădăcini marocane. 

Născut la Utrecht, tânărul cu origini marocane a ajuns la Academia clubului din Eindhoven la 8 ani, iar la 16 debuta la seniori în campionat, pe 20 ianuarie 2019, la 2-1 cu Groningen pe „Philips Stadion”. Era primul fotbalist din istoria lui PSV care evolua la prima echipă înainte de a apărea la „tineret”.

Trebuie să ne mișcăm cu viteza luminii și să-l convingem pe el și pe părinții lui să accepte propunerea Olandei. Cum? Să-i promitem un loc în lotul pentru Euro 2020!”, scria cotidianul De Telegraaf în urmă cu trei ani. 

Ihattaren este cel mai mare talent al lui PSV din ultimii zece ani. Băiatul citește jocul ca nimeni altul. Este mult înaintea celorlalți.

- Aad de Mos, cunoscut antrenor olandez, în 2019

Ar fi cel mai bine pentru Ihattaren să aleagă naționala Olandei. Ar deveni astfel cel mai bun fotbalist marocan din toate timpurile.

- Wim van Hanegem, fost mare internațional batav, în 2019

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO Romelu Lukaku, scandal pe teren în Sampdoria - Inter » Și-a înjurat un coleg: „Du-te dracului!”

El va fi succesorul lui Jurgen Klopp la Liverpool? Varianta-surpriză lansată de presa din Italia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează