INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC LIVERPOOL

Pleacă sau rămâne? Decizia luată de șefii lui Liverpool în legătură cu Salah, după conflictul cu Jurgen Klopp

Jurgen Klopp s-a certat cu Mohamed Salah/ foto Imago Images
Jurgen Klopp s-a certat cu Mohamed Salah/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 02 mai 2024 10:06 / Actualizat joi, 02 mai 2024 11:21

Mohamed Salah, 31 de ani, are contract cu FC Liverpool până-n 2025. El a fost dorit vara trecută în Saudi Pro League.

Anul trecut, Mohamed Salah a fost la un pas s-o părăsească pe FC Liverpool, cu destinația Arabia Saudită. S-a opus însă vehement managerul Jurgen Klopp.

Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica: „Nu poate să vină la noi. Nu o să vină niciodată!”
FCSB
Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica: „Nu poate să vină la noi. Nu o să vină niciodată!”

Tocmai omul cu care internaționalul egiptean a avut recent un conflict public și care în această vară îi va părăsi pe „cormorani”. Pleacă și Salah?

O veste bună pentru suporterii lui FC Liverpool

Speculațiile sunt în toi, iar prestigioasei publicații britanice The Athletic a venit cu noi informații de culise. Astfel, potrivit jurnaliștilor englezi, responsabilii clubului nu iau în calcul o despărțire de Mo în această vară.

Contractul atacantului pe Anfield Road durează până în 2025, iar deocamdată, el n-a lăsat nici măcar de înțeles că nu ar vrea să-l ducă la bun sfârșit. Chiar și cluburile din Saudi Pro League s-ar fi împăcat cu asta.

Cluburile din Arabia Saudită l-ar vrea pe Mo Salah în 2025, când devine liber de contract

Interesul acestora pentru Salah nu s-a evaporat, dar nici nu mai este la fel de intens ca anul trecut - susține The Athletic. Și ar prefera să-l transfere în 2025, gratis. Pe de lată parte, Liverpool încearcă să-i prelungească acordul.

După rezolvarea problemei succesorului lui Jurgen Klopp, în speță numirea olandezului Arne Slot (45 de ani), de la Feyenoord Rotterdam, este de așteptat ca noul director sportiv al lui Liverpool, Richard Hughes, se ocupe de situația lui Salah.

Verdictul The Athletic în cazul lui Mohamed Salah

Acest lucru este valabil și pentru căpitanul Virgil van Dijk (32) și Trent Alexander-Arnold (25), ale căror contracte expiră de asemenea. Ca o paranteză, despre Van Dijk, cotidianul The Independent a scris că acesta ar urma să se transfere la Borussia Dortmund.

Verdictul celor de la The Athletic în cazul lui Salah: „Este puțin probabil ca Salah să rămânp la Liverpool după 2025. Chiar dacă atacantul continuă să livreze, 37 de goluri în 41 de meciuri competitive în acest sezon, el nu a fost întotdeauna în formația de start”.

VIDEO. Eveniment la Muzeul Fotbalului din București. Robbie Fowler, legenda lui Liverpool, s-a întâlnit cu fanii și a dat autografe

Mai puteți citi:

Germania poate avea 6 echipe în ediția următoare a Ligii Campionilor » Scenariul dezvăluit de Bild: doar două condiții de îndeplinit

Cheia victoriei Borussiei contra lui PSG » Are mai multe driblinguri decât toți parizienii la un loc!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
rumunek
rumunek  •  02 Mai 2024, 14:25

Dacă vrei să vinzi pe bani, când mai are un an de contract, cel mai bine e să spui că nu iei în calcul o plecare. Eu cred că pleacă, și dacă vrea și dacă nu.

VardyParty
VardyParty  •  02 Mai 2024, 11:35

Adica nu ati spus nimic. Ah, doar ca The Athletic e prestigioasā. S-a notat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close