INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

VIDEO Mourinho, ultimatum pentru Gareth Bale: „Vrei să te întorci la Real Madrid și să nu joci?”

Jose Mourinho și Gareth Bale // FOTO: Imago
Jose Mourinho și Gareth Bale // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2021 11:05 / Actualizat duminica, 17 ianuarie 2021 12:27

Jose Mourinho, antrenorul lui Tottenham, l-a pus în gardă pe galezul Gareth Bale (31 de ani), că trebuie să își îmbunătățească evoluțiile, altfel va reveni la Real Madrid, club de la care este împrumutat până la finalul sezonului.

Pe o filmare postată chiar de Spurs TV, managerul portughez se aude pe fundal cum îl ceartă pe Gareth Bale: „Vrei să rămâi aici sau te duci înapoi la Real Madrid și să nu joci fotbal?”. Amenințarea e reală pentru Bale, care n-a reușit să impresioneze la Tottenham, unde a marcat numai 3 goluri în 12 partide în acest sezon, iar viitorul său la formația londoneză este pus sub semnul întrebării. 

Dacă nu își va îmbunătăți evoluțiile, galezul riscă să rămână blocat la Real Madrid, de unde a vrut să scape cu orice preț în vară. Gareth Bale mai are un an de contract cu campioana Spaniei și riscă să rămână blocat în Spania până în 2022, dacă nu convinge că mai poate atinge nivelul arătat în anii trecuți. Salariul său uriaș, 30 de milioane de euro, dar și dorința „galacticilor” de a-și recupera o parte din investiția de 100 de milioane de euro fac aproape imposibilă varianta unui nou împrumut.

Jose Mourinho: „Situația lui Bale e complexă”

La conferința de presă susținută vineri, Jose Mourinho a vorbit despre extrema galeză și despre relația pe care o are cu acesta.

„Bale e un jucător care mereu mi-a plăcut. El a ajuns la Real Madrid pentru că eu i-am spus președintelui că e un băiat pe care îl plac foarte mul. Ca persoană, e foarte de treabă în vestiar. E un răspuns complex la întrebarea fanilor legată de prestațiile sale, care nu sunt la nivelul la care se așteptau aceștia.

Nu mă simt bine să vorbesc singur despre asta, am fi vorbit mai mult dacă era și el aici. Nu cred că e fericit cânt stă pe bancă. Toată lumea știe că ultimii ani de la Madrid nu au fost ușori pentru el. Trebuie să o luăm pas cu pas și să încercăm să obținem ce e mai bun din el”, a spus Mourinho, potrivit Mirror.

VIDEO Imagini tari de la antrenamentul lui Tottenham

 Citește mai multe știri din presa internațională:   

Cum a afectat pandemia de coronavirus piata transferurilor: sumele astronomice din trecut, doar o amintire

Wayne Rooney, golgheterul naționalei Angliei și al lui Manchester United, se retrage și pornește într-o nouă aventură » Ce echipă va antrena

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează