INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARESTARE

Fostul atacant din Bundesliga a fost arestat pentru trafic de droguri, într-o amplă acțiune a poliției

Mustafa Kucukovic (centru), într-un meci cu Bayern Munchen // foto: Imago
Mustafa Kucukovic (centru), într-un meci cu Bayern Munchen // foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2021 12:21 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 13:12

Mustafa Kučuković (34 de ani) este prima celebritate reținută pe baza discuțiilor de pe rețeaua codată EncroChat. Atacantul neamț de origine bosniacă a jucat la Hamburger SV între 2004 și 2007.

Poliția germană a reușit să destructureze o mare rețea de traficanți de droguri, în care acționa și un fost fotbalist în Bundesliga. Publicațiile Bild și Hamburger Abendblatt au anunțat arestarea lui Mustafa Kučuković în Gelsenkirchen, un alt infractor de 29 de ani fiind capturat ieri, în Rahlstedt.

Peste 300 kg de stupefiante

Cei doi au tranzacționat, în perioada aprilie - mai 2020, 230 kg de marijuana, 30 kg de hașiș și 50 kg de cocaină, droguri pe care le distribuiau pe scară largă în Hamburg. Poliția a descins într-un apartament-buncăr din Eimsbüttel, unde au descoperit 20.000 de euro cash, mai multe telefoane mobile și sute de SIM-uri cu numere din străinătate.

Rețeaua criminală a fost depistată prin infiltrarea unor agenți speciali pe EncroChat, la care sunt peste 60.000 de utilizatori, anchetatorii analizând peste 20 de milioande mesaje cifrate în 2020! S-au mai descoperit legături ale rețelei mafiote la Berlin plus o „cameră de tortură” în Rotterdam.

Mustafa Kučuković s-a retras în 2017

Mustafa Kučuković a evoluat între 2004 și 2007 la HSV, cu o paranteză de împrumut la Greuther Fürth, după care s-a transferat la 1860 Munchen. A plecat din Germania pentru a juca în Franța la Grenoble, iar în 2010 s-a mutat în Danemarca la SønderjyskE. În CV mai are și o experiență la Olympiakos Nicosia, iar în 2017 s-a retras de la Lüneburger SK Hansa, în Regionalliga Nord.

17 selecții și 7 goluria avut Mustafa Kučuković la naționalele Germaniei U19, U20 și U21, între 2004 și 2007

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Nicolae Stanciu, victima unui atac rasist? UEFA a pornit o anchetă

Laurențiu Reghecampf a semnat cu noua echipă și a confirmat mutarea pentru GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează