INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

N-a apucat să debuteze la Real Madrid și s-a accidentat din nou » Cât va mai lipsi noua vedetă a „galacticilor”

Arda Guler, supravegheat de Carlo Ancelotti // foto: Instagram
Arda Guler, supravegheat de Carlo Ancelotti // foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 20:10 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 20:59

Marele talent al fotbalului turcesc, Arda Guler, transferat de Real Madrid în vară, de la Fenerbahce, a suferit o ruptură musculară înaintea meciului cu Braga. Mijlocașul de 18 ani venea după o ruptură de menisc. El n-a apucat să debuteze în tricoul blanco, iar antrenorul Carlo Ancelotti a recunoscut: „Arda e deprimat”.

Real Madrid l-a cumpărat pe Arda Guler în vară, de la Fenerbahce, cu 20 de milioane de euro. Însă mijlocașul în vârstă de 18 ani, considerat un mare talent, n-a apucat să debuteze nici acum în tricoul blanco.

Trebuia să o facă miercuri, în Liga Campionilor, la meciul cu Braga (3-0), însă a suferit o nouă accidentare. O ruptură musculară la cvadricepsul drept, care, potrivit antrenorului Carlo Ancelotti, îl va ține pe tușă aproximativ o lună. Arda venea după o altă ruptură, dar de menisc.

Carlo Ancelotti dezvăluie că Arda Guler este deprimat

Potrivit cotidianului spaniol As, leziunea musculară a fost consecința tentativei de a scurta perioada de recuperare. „Din păcate, s-a întâmplat. Nu este un lucru serios, dar jucătorul este deprimat pentru că-i tânăr și vrea să joace . Vom avea acum tot timpul pentru a-l recupera cât mai bine”, a comentat Ancelotti.

Guler ratează astfel și convocarea la echipa națională. Calificată deja la Euro 2024, Turcia urmează să dispute săptămâna viitoare un amical cu Germania și apoi are programat un meci din preliminarii, contra Țării Galilor. 

Calm și liniște, asta-i recomand lui Arda. Este destul de normal să fie afectat. E nou aici, vrea să contribuie la echipă. Pentru jucătorul accidentat este întotdeauna greu să suporte momentul, pentru că-ți vezi colegii antrenându-se și jucând și tu nu. Îl înconjurăm cu toată dragostea din lume. Nu-l grăbim. Viitorul lui este aici" Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

6 anieste durata contractului semnat de Arda Guler cu Real Madrid, în această vară

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Scene incredibile în Peru » N-au acceptat că au pierdut titlul acasă! Ce le-au făcut rivalilor imediat după înfrângere

Explicațiile lui Gareth Southgate » De ce unul dintre cei mai în formă jucători din Premier League lipsește de la naționala Angliei

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează