INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

REZUMAT VIDEO Napoli, liderul din Serie A, încheie turul cu 50 de puncte și doboară recordul clubului

Napoli a depășit parcursul reușit de Maurizio Sarri în 2017-2018, foto: Imago
Napoli a depășit parcursul reușit de Maurizio Sarri în 2017-2018, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 22 ianuarie 2023 13:40 / Actualizat duminica, 22 ianuarie 2023 14:31

Napoli a depășit parcursul reușit de Maurizio Sarri în 2017-2018 și visează la scudetto în Serie A. „E o ocazie irepetabilă, dar trebuie să rămânem umili și profesioniși”, a spus antrenorul azzurrilor.

Napoli a trecut peste eliminarea din Cupă și a legat a treia victorie în Serie A (2-0 cu Salernitana), desprinzându-se la 12 puncte de AC Milan la șefie. A terminat turul în forță, ajungând la 50 de puncte în 19 etape. 

A depășit recordul clubului, reușit cu Maurizio Sarri pe bancă în 2017-2018. Doar două echipe au mai avut la jumătatea competiției peste 50 de puncte, Inter în 2006-'07 și Juventus (de trei ori)! Și, de fiecare dată, au câștigat titlul. Squadra lui Spalletti are cel mai prolific atac, 46 de goluri marcate, și cea mai tare apărare, 14 primite.

Pantă 85%, noaptea » Uluitoarea Lindsey Vonn a coborât înfiorătorul Streif, urmărită de o dronă. Imaginile sunt amețitoare: „Am crezut că-mi pocnesc genunchii”
COBORÂRE
Pantă 85%, noaptea » Uluitoarea Lindsey Vonn a coborât înfiorătorul Streif, urmărită de o dronă. Imaginile sunt amețitoare: „Am crezut că-mi pocnesc genunchii”

15 marcatori diferiți pentru Napoli

„Este logic să se vorbească despre scudetto. Avem o ocazie irepetabilă, dar trebuie să continuăm să jucăm fotbalul nostru, să rămânem umili și profesioniști", a declarat antrenorul liderului. Napoli are 15 marcatori diferiți în cele 19 etape disputate, ultimul fiind căpitanul Di Lorenzo, care a deschis scorul chiar înaintea pauzei, la Salerno: „Am făcut un tur foarte frumos. După atâtea despărțiri, am pornit în stil mare și este meritul lui Mister, care ne-a dus în frunte". 

„Înainte, Napoli! O prestație sclipitoare a întregii echipe", a postat pe rețelele sociale Osimhen, ce a închis tabele pe "Arechi". Atacatul nigerian este liderul marcatorilor în Serie A, cu 13 reușite, și traversează o perioadă fantastică.

Osimhen, devastator

Numai Haaland și Kane îl depășeșc în Top 5 campionate ale Europei. Are 11 goluri în ultimele zece partide și le-a iertat doar pe Empoli și Inter. Nu mai e agitat și nervos și lovește decisiv aproape mereu. Îi mai lipsește un gol să-și egaleze recordul din ediția trecută.

Citește și alte știri de Serie A: 

Ce urmează pentru Juventus, după penalizarea de 15 puncte » „Este o nedreptate clară față de milioane de suporteri”

FOTO Accidentare gravă în Serie A » A părăsit terenul în lacrimi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează