INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

Stadionul „Maradona” se deschide joi pentru ca tifosii să vadă pe ecrane uriașe meciul de la Udine, unde Napoli poate deveni campioană

Articol de - Publicat luni, 01 mai 2023 12:08 / Actualizat luni, 01 mai 2023 12:40

Arena de lângă Vezuviu, Stadionul „Maradona”, va fi din nou plină, urmărind de la distanță meciul cu Udinese, ce poate fi devansat cu două ore, pentru ca fiesta echipei lui Spalletti să înceapă la miezul nopții, odată cu revenirea în Napoli. 

Sărbătoarea celui de-al treilea titlu din istorie doar s-a amânat pentru Napoli, pentru că Salernitana a stricat duminică toate pregătirile. Unde au trecut 33 de ani mai pot aștepta fanii azzurri încă trei sau patru zile. 

Liderul Seriei A are următoarea ocazie să devină matematic campioană fie miercuri, sperând ca Lazio să se împiedice acasă, cu Sassuolo, fie joi, pe teren, obținând un punct la Udine.

Dormeau pe ei! Golul marcat de „vulpea” Mbappe în Franța face înconjurul planetei
PSG - LORIENT
Dormeau pe ei! Golul marcat de „vulpea” Mbappe în Franța face înconjurul planetei

Pregătiri la Napoli pentru jocul cu Udinese

Pe această ultimă variantă se și bazează scenariul pregătit de autoritățile locale din orașul de lângă Vezuviu pentru marea fiestă. Președintele clubului, Aurelio De Laurentiis, a luat deja legătura cu prefectul Claudio Palomba și primaul Gaetano Manfredi în ideea de a deschide joi stadionul „Diego Armando Maradona", pentru ca tifosii să-l umple din nou pentru a-și susține și de la distanță favoriții, având la dispoziție mai multe ecrane uriașe montate pentru eveniment. 

Cei mai fanatici vor fi la fața locului, pe „Dacia Arena", lângă Osimhen și compania, pentru a celebra imediat după fluierul final, cu cinci etape înaintea sfârșitului se sezon.

+23 FOTO

Spectacolul concentrat la stadionul „Maradona”

Există din partea clubului partenopeu și ideea unei cereri făcute la Ligă, pentru a muta cu două ceasuri ora locală de începere a partidei, de la 20:45 la 18:45, și să nu se mai joace simultan cu Empoli - Bologna în epilogul rundei a 33-a. În acest fel, noii campioni se vor putea întoarce la Napoli până la miezul nopții și vor avea și mai mult timp să sărbătorească împreună cu fanii, ce-i vor aștepta pe aeroportul din Capodichino. orașul fiind deja pregătit ca de revelion.

Autoritățile locale vor să amenajeze un loc special lângă stadion, unde să concentreze festivitățile, pentru a evita incidentele. Duminică, s-au întregistrat mai mulți fani răniți în nebunia de pe străzi, doi dintre aceștia fiind internați la spital în stare gravă.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Moment critic pentru Ianis Hagi! Se anunță schimbări de proporții la Rangers: „Va fi cea mai mare schimbare din ultimii ani”

Luciano Spalletti nu se alarmează că Napoli nu a cucerit azi titlul: „Doar prelungim sărbătoarea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează