INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM 2023 FEMININ

Naționala Italiei, demolată de suedeze: 3 goluri au fost primite din cornere! „Un meci straniu. Nu am reușit să rămânem calme”

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2023 14:42 / Actualizat sambata, 29 iulie 2023 16:03

Favoritele scandinave din Suedia n-au avut deloc milă de Italia în etapa a doua a Mondialului feminin (5-0), surclasându-și azi adversarele la toate capitolele. „Am jucat foarte bine în primele 30 de minute, am avut ocazii, dar primul gol primit a fost ca un baston în cap”, a declarat Barbara Bonansea.

Tânăra națională a Italiei nu a avut nicio șansă astăzi în fața favoritei grupei, Suedia, care a defilat (5-0) la Wellington, în grupa G. 

Pentru prima oară în istoria participărilor la Cupa Mondială feminină, azzurrele nu au încasat mai mult de patru goluri! Și ca să se califice sigur în „optimi", au nevoie de o victorie cu Africa de Sud, în ultima etapă din faza grupelor.

Luis Enrique a cerut un superstar de la Barcelona la PSG! Ce clauză de reziliere are spaniolul
PSG
Luis Enrique a cerut un superstar de la Barcelona la PSG! Ce clauză de reziliere are spaniolul

Tinerele italience au plâns la final!

„A fost un meci tare ciudat. Am pornit foarte bine și am avut câteva ocazii în prima jumătate de oră. Apoi a venit cornerul care ne-a lovit ca un baston în cap. Și nu am reușit să mai rămânem calme și nici nu am avut forța să reacționăm. 

Ne-am poziționat prost la fazele fixe, din care am primit trei goluri. Aceste eșecuri te fac să te simți rău. Ultimul gol nici nu-l mai iau în seamă. Riscăm să compromitem totul, dar trebuie să nu renunțăm. Lacrimile fetelor mai tinere spun totul despre atașamentul lor față de națională", a mărturisit atacantul Barbara Bonansea.

Milena Bertolini: „Vreau să luăm lucrurile pozitive”

Selecționera Italiei, Milena Bertolini, rămâne optimistă, mizând pe un succes cu Africa de Sud în etapa a 3-a: 

„Am pus probleme 30 de minute și puteam deschide noi scorul. Au venit acele cornere, la care suedezele sunt specialiste, Nu am avut luciditatea de a rămâne în meci după primele două goluri. Am încercat să revenim, dar am continuat cu erorile. Știam oricum că meciul cu Africa de Sud va decide calificarea. Vreau să luăm doar lucrurile pozitive din acest meci și să mergem mai departe. Cred în calitățile echipei noastre".

Ce prăbușire! La 32 de ani, a fost dat afară de la Real Madrid, dar se interesează de el doar Molenbeek

Mircea Lucescu împlinește astăzi 78 de ani » Ce i-au urat Dinamo, Rapid și Dinamo Kiev

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
contrabas3
contrabas3  •  29 Iulie 2023, 18:00

Suedezele pasează mai bine decât o fac mulți jucători din Liga 1. Preluările au fost exacte și 90% dintre pare au fost bune. Și au și recuperat multe mingi de la micuțele italience, precum o face Edjouma cu picioarele lui lungi la noi în Liga 1. “Om la om” au fost peste italience.

VanBasten
VanBasten  •  29 Iulie 2023, 17:43

Tinerele italience au plans la final. Ca si tinerii Olaru si Tarnovanu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează