INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN ISRAEL

Corespondență din Israel Veste cruntă pentru fostul selecționer al Israelului » Nepoata sa a fost ucisă! + O fostă înotătoare a murit în luptă

Shlomo Scharf (în dreapta) și nepoata lui (stânga)
Shlomo Scharf (în dreapta) și nepoata lui (stânga)

Articol de - Publicat marti, 10 octombrie 2023 18:17 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 12:52

Shlomo Scharf, fost selecționer al Israelului în vârstă de 80 de ani, își căuta nepoata dispărută încă de sâmbătă, după începutul războiului. Mai Naim, 22 de ani, a fost găsită astăzi. Era printre victimele masacrului făcut de teroriștii Hamas la festivalul din kibuțul Reim. Tot azi s-a aflat că a murit și Eden Nimri, fostă înotătoare la nivel de juniori care era locotenent în armata israeliană.

În fiecare zi, în fiecare oră, israelienii așteaptă cu înfrigurare vești despre copiii lor, despre apropiații lor, mulți dispăruți în atacul brutal al teroriștilor Hamas asupra tinerilor care asistau la festivalul din kibuțul Reim, foarte aproape de Fâșia Gaza. 260 de oameni au fost uciși la acel festival. Printre ei, și Mai Naim, 22 de ani, nepoata lui Shlomo Scharf.

Românul care a împărțit vestiarul cu Lior Asulin, fostul fotbalist ucis de teroriștii Hamas: „Nu pot să cred. Am fost apropiați”
Israel
Românul care a împărțit vestiarul cu Lior Asulin, fostul fotbalist ucis de teroriștii Hamas: „Nu pot să cred. Am fost apropiați”

Nepoata lui Shlomo Scharf a fugit când teroriștii au invadat kibuțul. Apoi a dispărut

Fostul antrenor, selecționer al naționalei Israelului în perioada 1992-1999 și bun prieten cu Anghel Iordănescu, suferea încă de sâmbătă, când a aflat că Mai a dispărut și nimeni nu a mai putut lua legătura cu ea.

Când luptătorii Hamas au invadat kibuțul, Mai a reușit să fugă alături de alți tineri speriați, căutând un loc mai sigur. Dar, de atunci, nu se mai știa nimic

În vârstă de 80 de ani, Scharf spera ca tânăra să fie găsită în viață sau, în cel mai rău caz, să fi fost răpită de fanaticii militanți palestinieni. Jurnaliștii israelieni susțin că tehnicianul era foarte apropiat de Mai.

Ultimele vești » Altă etapă amânată, mesaje tulburătoare, străini care nu vor să plece și israelieni care nu se pot întoarce în țară!
RĂZBOI ÎN ISRAEL
Ultimele vești » Altă etapă amânată, mesaje tulburătoare, străini care nu vor să plece și israelieni care nu se pot întoarce în țară!

Shlomo Scharf nu putea fi liniștit. Plângea de două zile

Bunicul Shlomo era foarte îngrijorat, la fel ca întreaga familie, care a cerut ajutorul autorităților. Fostul selecționer nu putea fi însă liniștit. Plângea de două zile, temându-se de ce este mai rău. Cum s-a întâmplat cu multe familii în Israel după agresiunea Hamas.

Durerea a fost uriașă astăzi, când i s-a spus că nepoata a murit. Corpul ei a fost identificat printre victimele de la festival.

Eden Nimri, o fostă înotătoare, a fost omorâtă în timpul luptelor cu Hamas

Veste cruntă pentru fostul selecționer al Israelului » Nepoata sa a fost ucisă! + O fostă înotătoare a murit în luptă
Eden Nimri, fostă înotătoare

Tot azi s-a mai aflat o tragedie legată de sport. Eden Nimri, care avea tot 22 de ani, era o fostă înotătoare israeliană ce participase la concursuri internaționale la nivel de juniori, inclusiv la Campionatele Europene din 2018.

Ea era locotenent în armată, comandant al unei unități de drone ce opera în zona luptelor cu teroriștii Hamas. Eden a fost omorâtă în Nahal Oz, un sat din apropierea Fâșiei Gaza.

Citește și alte știri din Israel:

Vedetele israelienilor: „Am trecut prin iad, avem voie să ne apărăm. Suntem în război cu o organizație teroristă teribilă”

UEFA a luat decizia cu privire la meciurile Israelului din preliminariile EURO 2024! Comunicatul oficial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează