INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Newcastle a găsit înlocuitor pentru Sandro Tonali » Pe cine aduc „coțofenele” și cât ar costa transferul

Newcastle a găsit înlocuitor pentru Sandro Tonali. Foto: Imago Images
Newcastle a găsit înlocuitor pentru Sandro Tonali. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 12:20 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 13:02

Newcastle l-a pierdut pe Sandro Tonali (23 de ani) pentru care a plătit 64 de milioane de euro în vară și care a fost suspendat 10 luni pentru pariuri ilegale și vrea să acopere gaura cu Ruben Neves (26) de la Al Hilal. Operațiunea ar fi facilitată de faptul că Fondul Public de Investiții din Arabia Saudită e proprietarul ambelor cluburi.

Newcastle s-a resemnat cu pierderea lui Sandro Tonali pentru tot restul stagiunii și ia măsuri pentru a acoperi golul lăsat la mijlocul terenului. 

Scandal în PCH, mai multe facțiuni au părăsit galeria » Principalul motiv: „E puțin ciudat ce se întâmplă acum la Dinamo”
DINAMO
Scandal în PCH, mai multe facțiuni au părăsit galeria » Principalul motiv: „E puțin ciudat ce se întâmplă acum la Dinamo”

„Coțofenele” mai au timp până în luna ianuarie să-i găsească înlocuitor italianului suspendat pentru pariuri ilegale (sancțiunea a fost aprobată de FIFA, care i-a extins-o la toate nivelurile). 

Potrivit cotidianului O Jogo, ce citează o sursă din presa engleză, ar fi vorba despre Ruben Neves, internaționalul portughez de 26 de ani pentru care Al-Hilal i-a achitat 55 de milioane de euro lui Wolves în iulie.

Ruben Neves a jucat șase ani la Wolves

Mutarea prevăzută pentru mercato din iarnă e facilitată de faptul că Newcastle și Al-Hilal au același patron, Fondul Public de Investiții din Riyadh, și transferul imediat n-ar fi deloc o problemă

Newcastle a găsit înlocuitor pentru Sandro Tonali » Pe cine aduc „coțofenele” și cât ar costa transferul
Ruben Neves/ foto: Twitter @Al Hilal

Mijlocașul defensiv de 26 de ani s-ar întoarce astfel în Premier League, după experiența avută la Wolverhampton (2017-2023). Ruben Neves nu s-ar opune unei mutări în Anglia, unde a bifat în 253 de meciuri 30 de goluri și 13 assisturi.

1 gol și o pasă decisivăare Ruben Neves în 14 meciuri disputate pentru Al-Hilal în această stagiune din Arabia Saudită

Sandro Tonali a pariat pe propriile echipe

Tonali a ratat ocazia de a se întâlni cu fosta echipă a lui Ruben Neves, Wolverhampton, după ce aseară FIFA a anunțat că aprobă cererea federației italiene și a extins suspendarea lui Sandro pentru orice competiție mondială. 

Campionul european în 2021 cu squadra azzurra va mai avea de urmat timp de opt luni, după expirarea sancțiunii, un program special pentru combaterea dependenței de pariuri. Tonali, care miza pe succesele Bresciei și ale lui Milan, este al doilea italian pedepsit, Nicolo Fagioli (Juventus) scăpând cu numai 7 luni.

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru Israel și Elveția

Dinamo a solicitat să revină pe Arc și vrea 25% reducere! Lista meciurilor pe care vrea să le joace acolo

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează