INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

FOTO Neymar, amendat cu 3,3 milioane $! Ce a făcut atacantul brazilianul și de ce a fost sancționat în țara lui

Neymar a dat și o petrecere la vila din Rio. Foto: Instagram +11   FOTO
Neymar a dat și o petrecere la vila din Rio. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 14:07 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 14:27

Neymar (31 de ani), atacantul lui PSG, și-a construit un lac artificial fără autorizaţie de mediu, pe una dintre proprietăţile sale din statul Rio, la Mangaratiba. Parchetul local a ajuns la a patra amendă aplicată brazilianului, care și-a făcut un conac.

Procuratura din Mangaratiba, o zonă turistică situată la circa 130 de kilometri de Rio de Janeiro, nu a ținut cont de faima lui Neymar și l-a condamnat pe atacantul brazilian la plata unei amenzi totale de 16 milioane de reali (3,3 milioane de dolari). 

Vedeta lui PSG și-a construit un conac de lux, lângă care a amenajat un lac artificial, afectând grav însă mediul. Sancțiunile aplicate sunt pentru „încălcările repetate ale legislaţiei privind mediul înconjurător, în construcţia unui lac artificial pe domeniul jucătorului”, au explicat autoritățile locale.

+7 FOTO

Neymar își face și plajă lângă lac

Neymar a comis „zeci de infracțiuni” de când s-a apucat de construcția vilei, pentru care nu are licență de mediu. Printre infracțiunile de care se face vinovat sunt „executarea fără autorizaţie a lucrărilor supuse controlului de mediu, devierea și utilizarea apelor fluviale și excavarea de terenuri și defrișarea vegetației fără a avea permisiunea autorităților locale”. 

La proprietatea lui Neymar, pe lângă lac, se află în construcție și o plajă privată. Brazilianul a fost reclamat pe rețelele de socializare, plângerea fiind depusă pe 22 iunie. Neymar are la dispoziţie 20 de zile pentru a face apel la decizia la Procuraturii.

Se pun la punct ultimele detalii! Dinamo finalizează contractul de sute de mii de euro
dinamo
Se pun la punct ultimele detalii! Dinamo finalizează contractul de sute de mii de euro

Neymar a dat și o petrecere la vilă

Autorităţile au închis şantierul şi au ordonat oprirea oricărei activităţi pe domeniul atacantului de 31 de ani, care și-a văzut însă de treaba lui. 

Presa braziliană a scris că Neymar a organizat o petrecere acolo şi s-a scăldat în lac, fără să-i pese de sancțiunile care urmau să vină. Biroul de presă al fotbalistului din Brazilia nu a vrut să răspundă la o solicitare de comentarii din partea agenției AFP.

Citește și:

CFR Cluj, transfer-surpriză! A semnat cu un internațional român

Siyabonga Ngezana e gata de joc! Când va debuta la FCSB

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează