INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Furie în Premier League » Patronul clubului a atacat centralul după eșecul cu Liverpool

Evangelos Marinakis, patronul lui Nottingham Forest, pe teren, furios Foto: Imago
Evangelos Marinakis, patronul lui Nottingham Forest, pe teren, furios Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 12:56 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 13:35

Evangelos Marinakis, proprietarul lui Nottingham Forest, a coborât din tribună, a pătruns pe teren, apoi l-a urmărit pe tunel pe ”centralul” Paul Tierney, insultându-l. A fost ținut de agenții de securitate să nu-l agreseze. Comisia de arbitri a admis eroarea lui Tierney înaintea golului la Nottingham - Liverpool 0-1, în minutul 90+9.

Nu e deloc un sezon bun pentru "centralii" englezi. Încă o eroare majoră. Paul Tierney a greșit împotriva lui Nottingham chiar înaintea golului care a decis meciul cu Liverpool (0-1), de sâmbătă. Și PGMOL, comisia care supervizează arbitrii englezi, a admis greșeala.

Când mai intră Radu Drăgușin? Managerul lui Spurs îl laudă pe unul dintre rivalii săi: „Nu există limite pentru băiatul ăsta
ANGLIA
Când mai intră Radu Drăgușin? Managerul lui Spurs îl laudă pe unul dintre rivalii săi: „Nu există limite pentru băiatul ăsta"

Nottingham ar fi trebuit să primească mingea înapoi. Dar arbitrul i-a oferit-o lui Liverpool. Și 0-1

În prelungirile partidei, Tierney a oprit jocul după ce Ibrahima Konate, stoperul oaspeților, se accidentase la cap, apoi le-a oferit mingea „cormoranilor", deși Forest era în posesie când întâlnirea s-a întrerupt. Iar Darwin Nunez a înscris la capătul acelei acțiuni, în minutul 90+9.

„Pădurarii" au protestat zgomotos. Nu doar jucătorii și managerul Nuno Espirito Santo. Asistentul acestuia, Steven Reid, l-a insultat pe Tierney și a fost eliminat.

Patronul lui Nottingham l-a urmărit pe „central": „Rar vezi asemenea scene"

Proprietarul clubului, grecul Evangelos Marinakis, patronul lui Olympiacos Pireu în același timp, a coborât din tribună și a pătruns pe teren valvârtej, continuând să urle la Tierney și pe tunelul ce duce la vestiare.

„Rar vezi asemenea scene pe tunel. Marinakis l-a urmărit pe Tierney până la cabina arbitrilor. A fost ținut cu forța de agenții de securitate. Țipa la «central": «Respectați jucătorii, respectați jucătorii. Ce ați făcut voi acum se întâmplă în fiecare săptămână. Respectați jucătorii»", a povestit reporterul BBC Rob Schofield. Nu doar atât, și multe insulte pe lângă.

Fostul arbitru Mark Clattenburg: „Supărarea proprietarului e absolut normală"

La conferință, Espirito Santo de-abia s-a abținut, deși fierbea de furie. „Nu vreau să vorbesc despre arbitru. Nu mă provocați!", le-a spus jurnaliștilor managerul lui Forest, conform The Sun.

Furie în Premier League » Patronul clubului a atacat centralul după eșecul cu Liverpool
Steven Reid (dreapta), asistentul managerului lui Nottingham, a fost eliminat la sfârșitul meciului Foto: Guliver/GettyImages

Mark Clattenburg, ex-arbitru în Premier, acum consilier pe arbitraj chiar la gruparea din Nottingham, l-a atacat pe Tierney. „Supărarea patronului e absolut normală, pentru că s-a luat altă decizie împotriva clubului său. Forest ar fi trebuit să primească balonul înapoi. Dar l-a primit Liverpool și a înscris. Regulamentul e foarte clar. Dacă mingea e în afara careului, recapeți posesia. E vorba de lege aici. Și Comisia de arbitri a acceptat că a fost o eroare. Toți suntem nervoși, ești frustrat când pierzi un meci astfel".

The Sunday Telegraph a confimat că PGMOL a recunoscut greșeala lui Tierney.

Nottingham a rămas pe locul 17, chiar deasupra liniei retrogradării, cu numai patru puncte peste Luton Town (18).

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Acuzații grave la adresa lui Fabrizio Romano, jurnalistul specializat pe zona de mercato: „Ia bani de la cluburi și de la impresari!” » Cât percepe pentru o postare despre un jucător
TRANSFERURI
Acuzații grave la adresa lui Fabrizio Romano, jurnalistul specializat pe zona de mercato: „Ia bani de la cluburi și de la impresari!” » Cât percepe pentru o postare despre un jucător
Scandal imens în La Liga: Real Madrid marcase golul victoriei, dar arbitrul a fluierat finalul meciului! „Galacticii” au sărit pe arbitru, Bellingham a văzut ROȘU!
VALENCIA - REAL MADRID 2-2
Scandal imens în La Liga: Real Madrid marcase golul victoriei, dar arbitrul a fluierat finalul meciului! „Galacticii” au sărit pe arbitru, Bellingham a văzut ROȘU!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mandelu
mandelu  •  03 Martie 2024, 15:40

Asta ii de lui Vasaras al nostru,si are voie...

brujo
brujo  •  03 Martie 2024, 14:11

Ce sa zic, stim cum e ... :))))

TraianX
TraianX  •  03 Martie 2024, 14:01

Astfelde arbitri trebuie exclusi din arbitraj.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează