INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Noul jucător care-l fascinează pe Guardiola: "L-am văzut de câteva ori făcând asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 31 iulie 2017 13:33

Pep Guardiola a insistat pentru aducerea lui Ederson, de la Benfica, iar antrenorul lui Manchester City este încântat de portarul brazilian

Ederson, 22 de ani, îl uimește pe Guardiola prin degajările extrem de lungi, care duc mingea până în careul adversarilor.

"Când eram la Bayern, am jucat în Champions League cu Benfica, și l-am văzut făcând așa de câteva ori. A făcut de 4-5 ori asta. Așa apare o oportunitate mare pentru noi și putem avea mai mult spațiu la mijlocul terenului", a spus Guardiola potrivit Mundo Deportivo.

City l-a transferat în această vară pe Ederson, pentru 40 de milioane de euro și pare că portarul se va impune ca titular în echipa lui Pep, în fața lui Claudio Bravo.

22.000.000 €este cota lui Ederson, potrivit transfermarkt.de

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Iulie 2017, 18:22

daca ar putea sa i-o bage lu guardiola direct in poarta adversa, ar antrena si el mai bine

themichael
themichael  •  31 Iulie 2017, 17:54

:)) Da, e cam penibila descrierea unui portar de atatia bani...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2017, 17:05
Postat de unico_biancorossi pe 31 Iulie 2017, 17:00

pai, pep stie ca edemerlinsonao asta poate devni chiar un tunar adevarat, un golgeter ! daca suteaza asa bine de la mare distanta, de la linia proprie de 6 metri, why not ?..) de fapt, in aceasta ipoteza, pepe ar folosi 11 fundasi, doar pentru faza defensiva. pentru faza ofensiva trage emersonelinho 50 de suturi din degajari de out si da 3 goluri. e de ajuns.)

..)) ps - trebuie sa faci zid neaparat cand degajeaza emersonelinho, pui zidul la 16 m musai daca nu vrei sa ramai fara vincluri ! si faci pressing ucigator la portar, sa nu intre in combinatii cu stoperii si sa avanseze la 70 de metri de poarta ta, ca e jale ce teleghidate te asteapata !..))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează