INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

OFICIAL Barcelona mută în ultima zi de transferuri! Catalanii l-au adus pe „noul Dani Alves”

Emerson
Emerson

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 21:01

Barcelona a realizat azi transferul fundașului dreapta Emerson Aparecida Leite de Souza Junior, 20 de ani, de la Atletico Mineiro.

Emerson a semnat pe 5 ani cu Barcelona, dar va juca în acest sezon la Betis, sub formă de împrumut. Barcelona și Betis au plătit 12 milioane de euro, împărțit în părți egale. Marca notează că planul catalanilor este ca Emerson să joace la Betis până în 2021, urmând a decide atunci dacă plătesc pentru restul de 50%.

Emerson, văzut drept „noul Dani Alves”, a semnat un contract pe 5 ani cu Barcelona. În prezent, acesta este la Campionatul Sudamerican sub 20 de ani, cu naționala Braziliei.

Tot azi, Barcelona vrea să-l aducă pe fundașul francez Jean-Clair Todibo, 19 ani. Jucătorul a semnat deja cu formația catalană, fiind în ultimele 6 luni de contract cu Toulouse. Totuși, catalanii nu vor să mai aștepte până la vară și îl vor acum.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează