INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Cel mai rușinos eșec al lui PAOK la Salonic din ultimii 59 de ani! Când a mai pățit-o Răzvan Lucescu!

Răzvan Lucescu nu e îngrijorat după eșecul cu Olympiacos / Foto: Imago
Răzvan Lucescu nu e îngrijorat după eșecul cu Olympiacos / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 14:14 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 16:00

Răzvan Lucescu (55 de ani) a suferit o corecție severă pe „Toumba” în derbyul 1-4 cu Olympiakos, înregistrând cea mai netă înfrângere acasă din 1965 încoace a lui PAOK! În cariera de 517 meciuri, doar o dată s-a mai întâmplat să cedeze Lucescu jr pe teren propriu la acest scor, ca antrenor al Rapidului împotriva lui Dinamo, acum 17 ani.

De când s-a anunțat că Răzvan Lucescu a semnat prelungirea contractului până în 2024 lucrurile au început să meargă prost la PAOK. După un 1-1 pe „Toumba" cu AEK Atena, în campionat, și 1-1 cu Panathinaikos, tot pe teren propriu, în manșa tur a semifinalelor Cupei Greciei, echipa din Salonic a fost demolată ieri de Olympiakos, 1-4 în fața propriilor fani!

Olympique Marseille l-a dat afară pe Gennaro Gattuso după înfrângerea cu Brest! „Îmi cer scuze față de fani. Nu putem ajunge mai jos!”
FRANȚA
Olympique Marseille l-a dat afară pe Gennaro Gattuso după înfrângerea cu Brest! „Îmi cer scuze față de fani. Nu putem ajunge mai jos!”

Răzvan Lucescu are 14 eșecuri cu Olympiakos

Acest rezultat reprezintă cea mai netă înfrângere a lui PAOK acasă în ultimii 59 de ani! Pe 27 ianuarie 1965, tot Olympiakos triumfa, dar cu 4-0. Același 4-1 este, totodată, și cel mai sever eșec, în perioada petrecută în Grecia cu Xanthi și PAOK, al antrenorului român, și egalarea celei mai crunte corecții suferite de o echipă pe care a pregătit-o în toată cariera pe teren propriu. 

Se întâmpla pe 22 aprilie 2007, în Giulești, iar Răzvan Lucescu se afla pe banca tehnică a Rapidului. Scorul? Tot 1-4, cu Dinamo! Toate golurile alb-roșiilor au fost semnate de Claudiu Niculescu! Din 1969 încoace, Olympiakos a obținut 22 de succese în toate competițiile pe „Toumba". Și Răzvan a pierdut 14 dueluri din cele 23 contra lui Olympiakos.

Răzvan Lucescu: „Am fost naivi și ineficienți”

„În fotbal, suntem judecați după rezultat. Problema e că am fost naivi, ca să nu folosesc o expresie mai dură, mai ales la primele două goluri pe care le-am primit. Am avut multe ocazii, dar nu le-am fructificat, în timp ce toate fazele adversarilor s-au soldat cu goluri. Olympiakos a fost mai inteligentă. Ar fi fost diferit dacă am fi marcat la 0-0 sau 1-1. 

Ei au înscris două goluri pe tranziția noastră defensivă, pentru că noi căutam golul. În prima parte ei au avut posesia, au dominat. În a doua repriză însă, am fost mai agresivi. Din păcate, nu am profitat de situațiile pe care le-am avut. Este o înfrângere dură, dar nu putem arunca la gunoi efortul depus și tot ceea ce am făcut până acum", a declarat tehnicianul român.

N-am fost pregătiți să reacționăm la fazele fixe. Primele două goluri le-am primit ca începătorii, a fost foarte ușor pentru adversar să înscrie. Nu trebuie să analizăm prea mult situația, ci ne gândim deja la returul de miercuri, cu Panathinaikos, din Cupă
Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

237de meciuri a bifat Răzvan Lucescu ca antrenor la PAOK, în cele două mandate. Are 149 de victorii, 45 de egaluri și 43 de înfrângeri, cu golaveraj 455-196

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Tuchel nu renunță, iar Bayern nu-l dă afară! Anunțul neașteptat făcut de campioana Germaniei
GERMANIA
Tuchel nu renunță, iar Bayern nu-l dă afară! Anunțul neașteptat făcut de campioana Germaniei
Fanii lui Gaziantep îl critică pe Marius Șumudică: „A greșit selecția și practică un fotbal fricos!”
TURCIA
Fanii lui Gaziantep îl critică pe Marius Șumudică: „A greșit selecția și practică un fotbal fricos!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează