INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Ciprian Tătărușanu se întoarce pe bancă la AC Milan » Paolo Maldini a făcut anunțul

Ciprian Tătărușanu. Foto: Imago Images
Ciprian Tătărușanu. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 11 februarie 2023 16:13 / Actualizat sambata, 11 februarie 2023 16:38

Paolo Maldini (54 de ani), directorul tehnic al lui AC Milan, a declarat că Mike Maignan (27 de ani) ar putea reveni între buturile campioanei Italiei la meciul cu Atalanta din 26 februarie, dacă nu apar alte surprize neplăcute.

Se apropie momentul în care Ciprian Tătărușanu se va întoarce pe banca de rezerve. 

Olandezul din Superliga este impresionat de ce a găsit în țara noastră: „Nu sunteți deloc precum polonezii și slovacii”
UTA
Olandezul din Superliga este impresionat de ce a găsit în țara noastră: „Nu sunteți deloc precum polonezii și slovacii”

Anunțul făcut de Paolo Maldini referitor la Mike Maignan

Dacă inițial Gazzetta dello Sport estima că Mike Maignan va fi complet refăcut abia peste o lună și va apăra abia la meciul retur cu Tottenham din „optimile” Ligii Campionilor, un oficial al clubului are vești noi despre situația francezului. 

Paolo Maldini susține că peste zece zile va reintra în grup și va fi la dispoziția antrenorului Pioli: „Având două recidive la probleme musculară suferită, trebuie să fie foarte atent. Vor mai trece, probabil, câteva zile de pregătire cu restul colegilor până când va fi capabil să apere”.

Mike Maignan a refuzat operația

Concret, Maignan nu va intra în calcule pentru duelurile cu Tottenham și cu Monza și ar putea relua pregătirile normal în săptămâna dinaintea partidei cu Atalanta. 

„S-a pus chiar și problema unei operații, dar nu s-a mers pe această variantă. Ceva sigur nu a funcționat cum trebuie în recuperarea lui dacă de două ori era gata să revină și au reapărut durerile”, a precizat presa italiană. Care își pune întrebarea cât ar fi lipsit dacă se opera de prima oară?

Ciprian Tătărușanu se întoarce pe bancă la AC Milan » Paolo Maldini a făcut anunțul
Mike Maignan. Foto: Imago Images

Maignan e indisponibil din septembrie, când s-a accidentat la naționala Franței și a apărat ultima oară la Milan pe 18, contra lui Napoli pe San Siro. 

De-atunci i-a ținut locul Ciprian Tătărușanu (37 de ani), 21 de partide ca integralist în Liga Campionior, Serie A, Cupa și Supercupa Italiei.

Citește și:

Un fost campion al Italiei, internat în stare gravă, la reanimare, după un accident domestic!

Cosmin Contra a revenit în lumea fotbalului » Noul angajament semnat de fostul selecționer

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
gigimarga2
gigimarga2  •  11 Februarie 2023, 21:17

Ciprian merita mai mult respect si sustinere atat din partea suporterilor , cat si din partea mass media . Intr un context extrem de dificil pentru fotbalul romanesc el ,,se dezbraca inca intr un vestiar celebru " acolo unde majoritatea s ar fotografia pentru colectia de amintiri placute. Si din pacate e SINGURUL jucator român la acest nivel. O persoana discreta,echilibrata cu o imagine impecabila. Tot respectul

valentindragobete
valentindragobete  •  11 Februarie 2023, 18:10
Postat de GeorgePhoenix59 pe 11 Februarie 2023, 17:18

Ce bucurie pe voi ,ca Tatarusanu trece pe banca de rezerva ! Nu stiu ce aveti cu acest jucator care a facut o cariera remarcabila ,care se indreapta spre retragere ! Nu este zi in care sa nu il tocati marunt ,de parca v-ar fi omorat mama ! Atata rautate varsata impotriva unui jucator roman ,care a jucat la un nivel destul de inalt si à facut atatea meciuri remarcabile la nationala ! Rusine sa va fie !

Toată "gazeta" este numai cancan și bețișor !

skylines
skylines  •  11 Februarie 2023, 17:46

Maldini declara că francezul revine la antrenamente, iar voi din “prea multă dragoste pentru Tataruseanu “ dați verdictul că o să treacă pe bancă.Se întâmpla acest lucru doar pentru că a jucat in trecut la Steaua?!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează