INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola a uimit pe toată lumea! I-a cerut scuze public unui jucător pentru că nu-l folosește: „Îmi pare rău și sunt trist, dezolat”

Pep Guardiola // FOTO: Reuters
Pep Guardiola // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 16 februarie 2019 11:58

Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, continuă să surprindă. Acesta i-a cerut scuze mijlocașului algerian Riyad Mahrez, 27 de ani, pentru că nu-l folosește mai mult. „E vina mea că Mahrez nu joacă mai mult. Îmi pare rău și sunt trist. Se antrenează formidabil”.

Transferat vara trecută pentru 67,8 milioane de la Leicester, Riyad Mahrez nu a impresionat la Manchester City. Și, după 30 decembrie, algerianul nu a mai fost titular. Mai mult. A fost folosit doar 24 de minute în șapte etape de Premier. 

Guardiola nu îi reproșează nimic fotbalistului. Se critică singur, cerându-i scuze lui Mahrez: „E vina mea. Îmi pare rău și sunt trist, pentru că se antrenează formidabil. Știu că nu am fost prea gentil cu el. E incredibil de talentat, dar, în acest moment, nu-i pot oferi minutele pe care le merită. Sunt dezolat”.

riyad mahrez

Pep a mai spus: „Pe postul lui, îi avem acum pe Leroy Sané, Bernardo Silva și Raheem Sterling în vârf de formă. Acesta e motivul. Să-i dăm șase jocuri și va fi la nivelul lor. Nu mă îndoiesc de calitatea sa. Ce trebuie să facă el? Să continue să muncească, să nu se plângă prea mult și să se lupte”. 

9 goluri și 10 assisturi a adunat Mahrez în acest sezon la City (34 de meciuri în total)

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  16 Februarie 2019, 13:54

Mai dezolanta e imaginea Romaniei. La civilizati antrenorul isi cere scuze ca nu te foloseste mai mult, iar la saracii Europei antrenorul te injura. A se vedea articolul unde Sergiu Costin spune clar ca Petre Grigoras i-a injurat in vestiar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează