INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Pep Guardiola, despre „cazul Negreira”: „Fotbalul pe care-l juca Barcelona antrenată de mine era scandalos de bun, d-asta am câștigat atâtea trofee”

Pep Guardiola
foto: Getty Images
Pep Guardiola foto: Getty Images

Articol de - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 15:50 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 16:35

Pep Guardiola (52 de ani), i-a luat apărarea lui Joan Laporta (61 de ani), președintele Barcelonei, în „Cazul Negreira".

Joan Laporta este cercetat pentru dare de mită în „cazul Negreira”. Pe listă mai figurează Sandro Rosell și Josep Maria Bartomeu, foști președinți ai Barcei, dar și Oscar Grau și Albert Soler, foști directori la gruparea blaugrana.

Renovarea a costat aproape 900 de milioane de euro, dar stadionul nu a rezistat la furtuna teribilă care a lovit Madridul
SPANIA
Renovarea a costat aproape 900 de milioane de euro, dar stadionul nu a rezistat la furtuna teribilă care a lovit Madridul

Aceștia sunt acuzați că i-ar fi dat mită lui Enriquez Negreira, vicepreședintele Comisiei Tehnice a Arbitrilor din perioada 2001-2018. Negreira ar fi primit, sub formă de mită, peste 7 milioane de euro, potrivit RMC Sport.

Pep Guardiola sare în apărarea lui Joan Laporta în „cazul Negreira”

La conferința de presă de dinaintea meciului Manchester City - Brighton, programat astăzi, de la 17:00, Pep Guardiola a fost întrebat despre „cazul Negreira”. 

Fostul antrenor al Barcelonei s-a enervat și a spus, cu ironie, că adevărata „problemă” ținea de valoarea Barcelonei din mandatul său (2008-2012) și de faptul că rivalii nu reușeau să-i opună rezistență.

„«Cazul Negreira»? Când vom avea o decizie a Instanței, vă voi spune si părerea mea. Până atunci, președintele Laporta și restul președinților de la Barcelona sunt nevinovați. Barcelona e nevinovată. Așteaptă și vom vedea. 

Ești atât de tânăr... nu ai văzut cât de bine juca acea echipă a Barcelonei, prietene! Nivelul nostru de joc, fotbalul pe care-l jucam era scandalos de bun. Ești prea tânăr, o să-ți trimit videouri să vezi. Am câștigat atâtea trofee pentru că eram mult mai buni decât adversarii”, a spus Pep Guardiola, conform jurnaliștilor de la Marca.

14 trofeea câștigat Barcelona în mandatul lui Pep Guardiola

Citește și alte știri din fotbalul european:

Probleme mari pentru Sandro Tonali, mijlocașul lui Newcastle! Riscă să nu i se mai plătească salariul pe perioada suspendării pentru pariuri ilegale
ANGLIA
Probleme mari pentru Sandro Tonali, mijlocașul lui Newcastle! Riscă să nu i se mai plătească salariul pe perioada suspendării pentru pariuri ilegale
Rămâne Argentina fără titlul mondial după suspendarea lui Papu Gomez? Ce spune regulamentul
DOPAJ
Rămâne Argentina fără titlul mondial după suspendarea lui Papu Gomez? Ce spune regulamentul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
RicaVenturianauSeIntoarce
RicaVenturianauSeIntoarce  •  15 Noiembrie 2023, 21:30

SA nu uitam de exemplu celebrul "fu**ing disgrace" a lui Drogba . Fara arbitru ala nu luau liga campionilor in 2009 nici in vise. Si mai sunt muuulte exemple. Deci fara trofee. Sa-i lase baloanele de aur lui El penal Campeon si toata lumea e multumita :)))

RicaVenturianauSeIntoarce
RicaVenturianauSeIntoarce  •  15 Noiembrie 2023, 21:26

Ar trebui executati precum hotii sunt executai: gen Juventus, Lance Amstrong. etc Fara trofee pe perioda aia. Pedeapsa e simpla. La altii s-a aplicat.

viola_sempre
viola_sempre  •  22 Octombrie 2023, 00:53

Da, dar arbitrii au fost si mai buni, asa a luat *** trofee. Orice alta echipa era de ani de zile retrogradata din competitia interna, pana si in tara mafiei, Italia - vezi cazul Juve. Doar la noi si in Spania merge sa cumperi arbitrii si sa faci ”omenii”. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează