INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

video Pep Guardiola i-a cerut bani unui polițist pentru a face un selfie cu el » De ce a procedat așa managerul lui Manchester City

Pep Guardiola i-a cerut bani unui polițist pentru a face un selfie cu el. Foto: Captură Twitter
Pep Guardiola i-a cerut bani unui polițist pentru a face un selfie cu el. Foto: Captură Twitter

Articol de - Publicat marti, 22 august 2023 16:08 / Actualizat marti, 22 august 2023 16:15

Pep Guardiola (52 de ani) a fost amendat în Manchester pentru că a parcat mașina pe marcajul de interzis. Agentul care i-a dat-o a vrut să facă o poză cu spaniolul, care a încrercat să-și recupereze paguba de la agentul de circulație. Managerul lui City câștigă din salariu 25 de milioane de euro anual.

Episod amuzant care l-a avut protagonist pe Pep Guardiola. Managerul lui Manchester City a parcat mașina în Manchester pe un loc interzis, marcat cu linie dublă galbenă, și a fost prins de un agent de poliție. 

Acesta n-a ținut cont de faima antrenorului campioanei Europei și l-a amendat pe loc, punându-i tichetul pe parbriz. Agentul n-a plecat însă de lângă mașină și l-a rugat pe spaniol să facă o poză împreună.

A 14-a mutare a verii la CFR Cluj » Ardelenii au transferat un atacant cu 22 de goluri marcate în stagiunea precedentă
MERCATO
A 14-a mutare a verii la CFR Cluj » Ardelenii au transferat un atacant cu 22 de goluri marcate în stagiunea precedentă

Pep Guardiola: „Vrei poză? Să mă plătești!”

Guardiola a continuat episodul cerându-i să plătească pentru asta: „Dacă vrei un selfie trebuie să-mi dai bani”. 

Momentul comic vine după ce Pep a fost surprins glumind cu un fan al „cetățenilor” după victoria din Premier League cu Newcastle. 

Un trecător a filmat momentele haioase cu polițistul și managerul de 52 de ani și a pus clipul video pe Tik Tok, unde s-a viralizat imediat.

Pep Guardiola, surprins glumind cu un fan al Manchester City

La duelul cu Newcastle de pe Etihad, Guardiola a intrat în dialog cu un suporter al lui City, care îl rugase să opereze o modificare în echipă. Catalanul l-a invitat pe suporter să vină în locul său pe margine și să facă el schimbarea

Campioana Angliei a terminat partida (1-0) cu aceiași unsprezece jucători care au fost titulari! La sfârșitul meciului, În Supercuopa Europei, cu FC Sevilla, a făcut doar o singură substituire, doar cu Burnely în prima etpă le-a consumat pe toate. Pep i-a trimis pe "cetățeni" să facă un tur de onoare al stadionului pentru a celebra și triumful recent din Supercupa Europei.

Pep va lipsi câteva săptămâni

În altă ordine de idei, Guardiola a anunțat că va absenta o vreme de pe banca tehnică a lui City. Pep a trebuit să facă o operație de rutină, la Barcelona, și va sta în convalecență până la pauza pentru meciurile echipelor naționale din septembrie. „De mai multe săptămâni acuza mari dureri la spate și acum a decis să se opereze", anunță presa spaniolă.

VIDEO. Rezumatul meciului Manchester City - Newcastle (1-0)

Citește și:

Istoria secretă a Rapidului: blaturi pentru câștigarea primelor două titluri

Atenție, Radu Drăgușin! Genoa caută să mai aducă un fundaș central până la finele acestui mercato

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  22 August 2023, 17:41

Hai Pep, da-le papucii, vino sa antrenezi la Sevilla, in the real world. Merge o tură?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează