INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Pep Guardiola și-a adus un nou antrenor secund la Manchester City » A fost elevul lui în urmă cu 15 ani!

Pep Guardiola. foto: Guliver/Getty Images
Pep Guardiola. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 20:09

Manchester City și-a completat stafful tehnic în preajma reluării Premier League. Locul lăsat vacant prin plecarea lui Mikel Arteta la Arsenal a fost acoperit tot de un spaniol.

Managerul Pep Guardiola l-a convins să vină în echipa campioanei Angliei pe Juanma Lillo. A fost cel mai tânăr antrenor din istoria LaLiga, cu Salamanca, iar acum, la 54 de ani, lucra în China la Qingdao Huanghai, cu care promovase în Superligă: 

„Sunt încântat de această ofertă și de șansa de a colabora din nou cu Pep”. Guardiola a fost elevul lui Lillo în ultimul său sezon al carierei de jucător (2005-2006), la Dorados de Sinaloa în Mexic.

VIDEO. Cum a comentat Ionuț Chirilă pamfletul la adresa sa: „Cineva a vrut să-mi facă rău. Credeți că la City nu este la fel?”

Citește și alte știri din Premier League:

Manchester United și-a anulat următorul meci, după ce antrenorul advers a fost depistat pozitiv cu COVID-19

Este oficial: Premier League apelează la FIFA 20 pentru restartul sezonului

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează