INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

VIDEO Sperietura de la miezul nopții » Guardiola, urmărit pe bicicletă prin Manchester

Pep Guardiola/ foto: captură Twitter
Pep Guardiola/ foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2022 21:49 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 22:09

Pep Guardiola (51 de ani), antrenorul lui Manchester City, a tras o sperietură zdravănă. Catalanul a fost urmărit prin centrul orașului, noaptea, în timpul unei plimbări cu bicicleta. 

Pe urmele lui Pep s-a aflat un fan dornic să facă o poză cu antrenorul „cetățenilor”. Speriat, Guardiola nu a răspuns când a fost strigat și a continuat să pedaleze.

Guardiola, urmărit pe bicicletă prin Manchester

„Oi, Pep, vreau să fac o poză cu tine, frate”, striga fanul în timp ce pedala pe urmele lui Guardiola. În final, Pep a decis să se oprească, fiind în continuare speriat. 

Persoana care îl urmărea a reușit să îi transmită că vrea doar să facă o poză, iar antrenorul lui Manchester City a acceptat să facă un selfie. Videoclipul a fost postat pe rețeaua de socializare Tik-Tok, iar în mai puțin de 24 de ore a reușit să strângă 1,3 milioane de vizualizări.

Ministrul Sportului a făcut anunțul » FCSB și Dinamo, așteptate pe „Arcul de Triumf”: „Sunt bineveniți”
DECLARAȚII
Ministrul Sportului a făcut anunțul » FCSB și Dinamo, așteptate pe „Arcul de Triumf”: „Sunt bineveniți”

Manchester City, cantonament în SUA

Manchester City s-a reunit și se va pregăti în Anglia pe parcursul acestei săptămâni. Ulterior, campioana din Premier League va călători în Statele Unite ale Americii, acolo unde va juca două meciuri amicale, împotriva lui Club America, echipă din Mexic, și împotriva lui Bayern Munchen.

Echipa lui Guardiola debutează oficial în noul sezon împotriva lui Liverpool, pe 30 iulie, în Supercupa Angliei. Manchester City va juca primul meci din Premier League cu West Ham, pe 7 august.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Dani Alves, primul interviu după plecarea de la Barcelona: „Nu îi interesează de oamenii care au făcut istorie pentru club”

Ten Hag pune piciorul în prag în „cazul Ronaldo”: „Ne facem planuri cu Cristiano. NU este de vânzare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează