INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Formația de care aparține Ianis Hagi are un nou tehnician » A antrenat ultima oară în Ligue 1 și este de 4 ori campion al Belgiei

Vicecampioana Scoției, Glasgow Rangers, formație de care aparține Ianis Hagi (24 de ani), a anunțat, duminică, că belgianul Philippe Clement (49 de ani) este noul antrenor al echipei.
Foto: Facebook @ Rangers FC
Vicecampioana Scoției, Glasgow Rangers, formație de care aparține Ianis Hagi (24 de ani), a anunțat, duminică, că belgianul Philippe Clement (49 de ani) este noul antrenor al echipei. Foto: Facebook @ Rangers FC

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 14:29 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 14:58

Vicecampioana Scoției, Glasgow Rangers, formație de care aparține Ianis Hagi (24 de ani), a anunțat oficial că belgianul Philippe Clement (49 de ani) este noul antrenor al echipei. 

Pe data de 2 octombrie, trupa de pe Ibrox Park anunța despărțirea de managerul Michael Beale (43 de ani). Începutul slab de campionat, culminat cu înfrângerea suferită pe teren propriu, în fața lui Aberdeen, 1-3, în etapa cu numărul 7 din Scottish Premiership, i-a fost fatal englezului. 

Șocant! Nicolo Zaniolo e suspectat că a organizat și răspândit o rețea de pariuri ilegale! + Și Leonardo Bonucci era implicat?!
ITALIA
Șocant! Nicolo Zaniolo e suspectat că a organizat și răspândit o rețea de pariuri ilegale! + Și Leonardo Bonucci era implicat?!

Rangers a fost condusă în ultimele două meciuri (1-2 în Europa League și 3-0 în campionat cu St. Mirren) de interimarul Steven Davis (38 de ani), mijlocașul nord-irlandez cu 359 de meciuri jucate în tricoul echipei din Glasgow. 

Duminică, Rangers a comunicat faptul că belgianul Philippe Clement, care era liber de contract din iunie, după despărțirea de AS Monaco, este noul antrenor al echipei. 

Belgianul Philippe Clement, noul antrenor al lui Rangers 

Philippe Clement a semnat un contract valabil pe 3 ani și jumătate cu Rangers. Acesta a declarat, potrivit site-ului oficial al scoțienilor: „Sunt onorat să fiu numit drept noul antrenor al lui Rangers. Aș vrea să îi mulțumesc conducerii clubului pentru faptul că mi-a dat această oportunitate. 

Aștept cu nerăbdare să îi întâlnesc pe jucători în zilele care urmează, dar și să văd fanii la următorul meci de acasă, contra lui Hibernian”. 

Philippe Clement a mai activat ca „principal” la SK Beveren, Club Brugge, Genk și AS Monaco. A cucerit 4 titluri de campion în Belgia (3 cu Club Brugge și 1 cu Genk), o Cupă a Belgiei, cu Club Brugge, și două Supercupe ale Belgiei, ambele cu Club Brugge. 

Ca jucător, Philippe Clement a evoluat ca fundaș central pentru formații precum Berchem Sport, VAC Beerschot, Genk, Coventry City, Club Brugge și Beerschot AC. 

Fanii lui Rangers îi cer lui Ianis Hagi să revină mai repede pe Ibrox Park: „Cât costă biletul de avion? Sunt dispus să-l plătesc eu”

Recent, fanii lui Rangers cereau ca Ianis Hagi (24 de ani), mijlocașul împrumutat de scoțieni în Spania, la Deportivo Alaves, să revină cât mai repede la Glasgow. El a plecat de la formația scoțiană pentru că nu a primit multe șanse atunci când Michael Beale era antrenorul lui Rangers. 

Rămâne de văzut dacă scoțienii îi vor încheia prematur șederea în Spania, în caz că acesta este dorit de Philippe Clement. 

Ianis Hagi a scris pe Twitter o postare în care a analizat ultimele meciuri ale lui Alaves. Zona de comentarii a fost „invadată” de fani ai lui Rangers, care îi cereau să se întoarcă mai repede pe Ibrox Park. În continuare, câteva din acestea: 

  • „Poți să te întorci acum, frate”
  • „La drum în ianuarie”
  • „Te întorci în ianuarie, prietene”
  • „Acum că a plecat Beale poți să te întorci”
  • „Întoarce-te oricând vei fi pregătit, dacă ai face-o acum ar fi minunat”
  • „Cât costă biletul de avion? Sunt dispus să-l plătesc eu”
  • „Vino înapoi la Rangers în ianuarie, Hagi. Omul cel rău a plecat”
  • „Avem nevoie de tine, prietene, de oameni cărora să le pese de echipă”

VIDEO. Rezumat: St Mirren - Rangers 0-3

Citește și: 

Italianul Marco Rossi, secretul ascensiunii Ungariei, la primul meci după ce a primit cetățenia maghiară: „Avem inimă mare și smerenie”. Al 3-lea Euro la rând?!

Debut cu dreptul pentru Julian Nagelsmann » Germania s-a trezit după demiterea lui Hansi Flick

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
gigimarga2
gigimarga2  •  15 Octombrie 2023, 23:02

Ups ,nasol Gicuță !!!

godot
godot  •  15 Octombrie 2023, 15:35

Mda, a antrenat pe Genk, are referințe exacte despre Ianis...

parachioara5
parachioara5  •  15 Octombrie 2023, 15:05

...nici asta n are nevoie de Yannis ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează