INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - BRIGHTON 0-3

Unul dintre fanii cunoscuți ai lui Arsenal a răbufnit: „Acest sezon nu este unul de succes. Este inacceptabil acest lucru”

Arsenal a pierdut cu Brighton, scor 0-3. 
Foto: Imago
Arsenal a pierdut cu Brighton, scor 0-3. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 mai 2023 13:41 / Actualizat luni, 15 mai 2023 13:41

Cunoscutul jurnalist britanic Piers Morgan (58 de ani), fan declarat al celor de la Arsenal, a vorbit în termeni duri despre prestația favoriților în acest final de campionat, după ce trupa de pe Emirates a pierdut cu Brighton, scor 0-3, și este aproape ieșită din cursa penttu titlul din Premier League. 

Ziaristul a spus că este inacceptabil ca o echipă să aibă un avans de 8 puncte față de ocupanta locului secund, în speță Manchester City, și să îți bați joc de o asemenea diferență în ultimele meciuri, în special împotriva unor echipe din jumătatea inferioară a clasamentului. 

Istvan Kovacs, delegat la Manchester City - Real Madrid, „șocul” din semifinalele Ligii Campionilor
MANCHESTER CITY - REAL MADRID
Istvan Kovacs, delegat la Manchester City - Real Madrid, „șocul” din semifinalele Ligii Campionilor

Piers Morgan, tranșant după ce Arsenal a pierdut cu Brighton și a ieșit din cursa pentru titlul de campioană în Premier League 

Acest sezon nu este unul de succes pentru Arsenal. Este inacceptabil să nu reușești să câștigi două meciuri consecutive în momentul în care conduci cu 2-0 (n.r. - cu Liverpool și West Ham United), să fii condus cu 2-0 în primele 10 minute de către cea mai slabă echipă din campionat (n.r. - Southampton, echipă care a și retrogradat), să fii umilit pe terenul lui Manchester City și să iei bătaie într-o asemenea manieră cu Brighton. 

Unul dintre fanii cunoscuți ai lui Arsenal a răbufnit: „Acest sezon nu este unul de succes. Este inacceptabil acest lucru”
Piers Morgan / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Această stagiune reprezintă un eșec pentru Arsenal. Nu am reușit să câștigăm titlul, deși eram în pole-position să facem asta”, a scris jurnalistul Piers Morgan, pe contul personal de Twitter. 

Manchester City, la numai o victorie distanță de un nou titlu în Premier League 

După ce Manchester City s-a impus la Liverpool, pe terenul lui Everton, scor 3-0, trupa pregătită de Pep Guardiola mai are nevoie de o singură victorie pentru a câștiga al 9-lea titlu din istoria clubului. 

Ar fi al 5-lea trofeu în Premier League cucerit de Guardiola în Anglia, în 7 sezoane. Numai Chelsea, în 2017, și Liverpool, în 2020, i-au stat în cale catalanului. 

VIDEO. Rezumat: Arsenal - Brighton 0-3

Citește și: 

Răzvan Lucescu, cel mai slab play-off, cinci înfrângeri și un singur punct în „careul de ași”. „Prea multe greșeli. Ne-au costat!”

„Contele Vlad a ținut Cremonese în picioare cu Juventus”. Chiricheș, notă mare în Gazzetta dello Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  15 Mai 2023, 14:29

De cand s-a accidentat cel mai bun fundas central Saliba, a inceput prabusirea lui Arsenal...este inadmisibil sa nu ai un fundas central de valoare apropiata si sa joci cu Holding sau Kiwior care nu au valoare sa joace titulari nici la ultima clasata din Premier League...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează