INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - ARSENAL 4-1

Piers Morgan, mare fan Arsenal, furios după dezastrul cu Manchester City: „Dăm totul din mână, jenantă capitulare”

Arsenal a pierdut clar „meciul meciurilor
Arsenal a pierdut clar „meciul meciurilor", cu campioana Manchester City, scor 1-4, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 09:23 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 09:32

Cunoscutul om de televiziune Piers Morgan, mare fan Arsenal, a acuzat maniera în care favoriții săi au pierdut derby-ul de titlu cu Manchester City, 1-4: „City e clar mai bună, nu mă deranjează să pierdem în fața unei asemenea echipe. Dar măcar să fi luptat”.

Arsenal a pierdut clar „meciul meciurilor", cu campioana Manchester City, scor 1-4. Iar cunoscutul realizator de televiziune Piers Mogan, mare suporter al „tunarilor", a făcut o criză de nervi în fața micului ecran.

Cine îl oprește pe Erling Haaland? A depășit recordul lui Salah și atacă o bornă incredibilă
MANCEHSTER CITY - ARSENAL 3-1
Cine îl oprește pe Erling Haaland? A depășit recordul lui Salah și atacă o bornă incredibilă

Piers Morgan după Manchester City - Arsenal 4-1: „Sunt atât de dezamăgit"

Pe Morgan l-a deranjat în special lipsa de reacție a favoriților, iar la un moment dat, evident frustrat, a postat pe Twitter: „Pur și simplu dăm totul din mână. Mingea, meciul, Premier League. Jenantă capitulare! Sunt atât de dezamăgit".

Omul de televiziune, un veritabil lider al fanilor londonezi, recunoaște că "City e clar mai bună și nu mă deranjează să pierdem în fața unei asemenea echipe. Dar mă deranjează să pierdem așa, fără a arăta că avem coloană vertebrală. Măcar să fi luptat!".

Mikel Arteta: „Este o înfrângere greu de digerat, o noapte foarte dificilă”

Managerul Mikel Arteta a admis și el că „am fost departe de cel mai bun nivel al nostru. Este o înfrângere greu de digerat, o noapte foarte dificilă, având în vedere cum am pierdut, dar trebuie să rămânem cu capul sus și să privim imaginea de ansamblu.

Faptul că concurăm de la egal la egal cu această echipă a lui City este incredibil. Mai avem 5 meciuri și se poate întâmpla orice. Trebuie să acceptăm că am pierdut în fața unei echipe excepționale".

Fără victorie de 4 etape, Arsenal nu mai este acum favorită la cucerirea titlului. Formația pregătită de Arteta rămâne prima în Premier League, două puncte peste Man. City, dar "cetățenii" au și două restanțe de disputat! 

Acum titlul e în mâinile noastre, trebuie să profităm. Următoarele 3 meciuri vor dicta dacă putem face ceea ce vrem să facem. Realitatea este că suntem în continuare sub Arsenal
- Pep Guardiola, manager Man. City

Citește și alte știri din Premier League: 

Umilit pe Etihad, Arteta nu se predă: „Totul este posibil” » Guardiola și De Bruyne rămân în gardă: „Tot ei sunt lideri”

Povestea șocantă a unui „Terminator” în Premier League » Violent, bătăuș pe teren, a fost lăsat falit de soție, a avut grijă de câinii altora și a fost barman!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  27 Aprilie 2023, 15:19

Pacat ca nu l’au avut în teren pe prietenul Ronaldo, ideea genialā a lui Morgan.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează