INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Lionel Messi, înapoi la Barcelona, în ianuarie? Detalii explozive

Lionel Messi la Barcelona, foto: Guliver/gettyimages
Lionel Messi la Barcelona, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 06 octombrie 2023 11:14 / Actualizat vineri, 06 octombrie 2023 11:16

Lionel Messi (36 de ani) ar putea reveni la Barcelona sub formă de împrumut la începutul lui 2024, dacă Inter Miami nu se califică pentru play-off-ul MLS. Există deja și precedentul creat de Beckham și Henry.

Ipoteză neașteptată vehiculată de presa catalană. Barcelona l-ar putea aduce, sub formă de împrumut, în următoarea fereastră de mercato din ianuarie, pe Lionel Messi. Cotidianul Sport lansează această știre și precizează că starul argentinian ar putea profita de faptul că Inter Miami are șanse destul de mici să se mai califice în play-off-ul MLS, fiind pe locul 14 din 15 în Conferința de Est. 

Formația patronată de David Beckham are 33 de puncte, la cinci "lungimi" de ultima poziție calificantă, și nu mai are de disputat decât trei meciuri din sezonul regulat!

Cristi Borcea face presing la acționarii lui Dinamo » Propune înlocuirea lui Burcă: „Pe el l-aș pune antrenor”
DINAMO
Cristi Borcea face presing la acționarii lui Dinamo » Propune înlocuirea lui Burcă: „Pe el l-aș pune antrenor”

Fanii Barcelonei mizează pe două exemple anterioare

Fanii blaugrana speră la acestă variantă, iar Sport dă ca exemplu precedentul creat chiar de David Beckham, care a fost împrumutat de LA Galaxy la Milan în ianuarie 2009 și apoi în ianuarie 2010, câte jumătate de sezon, și de Thierry Henry, care s-a transferat de la New York Red Bulls la Arsenal în ianuarie 2012, sub aceeași formulă, tot spre finalul carierei.

Fără Lionel Messi, adio calificarea în play-off!

De când s-a accidentat Leo Messi, în prima repriză a partidei cu Toronto, echipa din Florida nu a mai câștigat niciun meci în MLS și a pierdut și inala US Open Cup, 1-2 cu Houston Dynamo. În campionat a adunat doar două puncte în ultimele 3 etape și „va fi un miracol dacă va recupera terenul pierdut, în condițiile în care nu se știe când va fi Messi apt de joc”, scrie același Sport din Barcelona. 

Sursele consultate de ziarul catalan susțin însă că nu s-a pus niciodată această problemă și că argentinianul s-ar putea întoarce în Spania numai pentru meciul de retragere, altă ipoteză nu a fost luată în calcul de un alt proprietar al lui Inter Miami, Jorge Mas.

12meciuri a bifat Lionel Messi la Inter Miami, pentru care a înscris 11 goluri și a oferit 5 assisturi în toate competițiile. Argentinianul s-a accidentat pe 21 septembrie

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Incidente la meciul lui Răzvan Lucescu cu Eintracht. Portarul nemților îl acuză: „Acesta este un scandal”

Un fotbalist de la Rio Ave a pozat nud alături de iubita lui, iar imaginile au ajuns publice: „Nu trăim așa cum își doresc unii dintre voi”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
sle7en
sle7en  •  06 Octombrie 2023, 12:22

O ipoteza Breaking News? Serios? Si mai vreti sa va ia cineva in serios? Haha. Ziaristi de clickbait sunteti si atat!

sughibughi
sughibughi  •  06 Octombrie 2023, 12:03

cand o ajunge Ianis Hagi la Real Madrid atunci se intoarce si Messi la Barcelona

bogdanii
bogdanii  •  06 Octombrie 2023, 11:53

Oare o fi corectura editoriala de la Ringier asta cu "exploziv"? hmm

Vezi toate comentariile (4)
Comentează