INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Visează să-i vadă pe Mbappe și pe Haaland în Spania: „Ar însemna mult pentru campionatul nostru”

Javier Tebas (59 ani), președintele primei ligi din Spania, a declarat că ar foarte bucuros dacă s-ar concretiza transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, respectiv transferul lui Erling Haaland la Barcelona.
Javier Tebas (59 ani), președintele primei ligi din Spania, a declarat că ar foarte bucuros dacă s-ar concretiza transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, respectiv transferul lui Erling Haaland la Barcelona.

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 20:28 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 21:51

Javier Tebas (59 ani), președintele primei ligi din Spania, a declarat că ar fi foarte bucuros dacă s-ar concretiza transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, respectiv transferul lui Erling Haaland la Barcelona.

Norvegianul de la Borussia Dortmund este de mai mult timp o țintă pentru marile cluburi ale Europei, dar în ultima perioadă s-a vorbit cel mai mult despre un transfer la Barcelona.

De cealaltă parte, Kylian Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG și nu a acceptat încă oferta parizienilor de a-și prelungi contractul, ceea ce le dă speranțe mari madrilenilor că se vor putea baza pe campionul mondial începând cu sezonul viitor.

Președintele din La Liga, despre posibilele transferuri ale lui Mbappe și Haaland

Javier Tebas și-a exprimat dorința de a-i avea pe cei doi mari fotbaliști în campionatul spaniol, mai ales că La Liga a pierdut foarte mult după ce Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au plecat de la Barcelona, respectiv de la Real Madrid.

„Mi-aș dori ca Haaland să ajungă la Barcelona și Mbappe la Real Madrid. Vreau să avem din nou șansa pe care am avut-o în trecut, atunci când i-am avut pe Cristiano Ronaldo și pe Lionel Messi în La Liga, la cele mai bune echipe din lume.

Când un fotbalist mai are șase luni de contract și refuză să semneze prelungirea, este foarte probabil ca el să plece de la acel club. Singura echipă care a fost menționată în presă a fost Real Madrid. Sper că madrilenii vor reuși să finalizeze transferul. Mbappe ar aduce un mare plus Realului și ar însemna mult pentru campionatul nostru”, a declarat Javier Tebas.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Serie A ar putea introduce sistemul cu play-off » Principalul candidat la președinția Serie A susține această idee

Conflictul Rusia - Ucraina afectează și fotbalul » UEFA ia în calcul mutarea finalei Ligii Campionilor de la Sankt Petersburg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează