INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Primele două nume mari pe care Thomas Tuchel le dă afară de la Bayern Munchen

Joshua Kimmich  Foto: Imago Images
Joshua Kimmich Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 21:33 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 21:33

Joshua Kimmich (28 de ani) și Leon Goretzka (28 de ani) nu mai sunt doriți la campioana Bundesligii. Potrivit Kicker, bavarezii așteaptă oferte pentru cei doi în acest mercato. Primul mai are contract până în 2025, iar celălalt până în 2026.

Thomas Tuchel vrea să fie autoritar și s-a pornit să facă ordine în lotul lui Bayern. Din prima zi de după reluarea pregătirilor pentru noul sezon, antrenorul neamț a criticat trei dintre jucătorii prezenți la reunire, între care Musiala și Stanisic, și a anunțat că doi jucători importanți nu mai intră în planurile sale și vor fi trecuți pe lista de transferuri.

Este vorba despre Joshua Kimmich, pentru care Liverpool și-a manifestat interesul, și Leon Goretzka, curtat de Manchester United. Bayern vrea să adune bani cash pentru a plăti diferența până la o sumă mai apropiată de prețul mare pus de Tottenham pentru golgheterul său, 120 de milioane de euro. Bisăptămânalul Kicker a dezvăluit informația, iar Thomas Tuchel a confirmat-o oficial la conferința de presă.

Gică Hagi, susținut de frumusețile locale la meciul cu Sheriff: „E dotată cumsecade!”
Farul - Sheriff
Gică Hagi, susținut de frumusețile locale la meciul cu Sheriff: „E dotată cumsecade!”

Bayern l-a prezentat pe Kim Min-jae

Până să mai vândă din jucătorii ce-i prisosesc, bavarezii au perfectat a treia achiziție a verii. Și l-au prezentat oficial pe sud-coreeanul Kim Min-jae, cumpărat de la Napoli cu 50 de milioane de euro, achitând clauza de reziliere a contractului său. Este primul jucător pentru care plătesc în actualul mercato, Konrad Laimer și Raphael Guerreiro venind la Bayern la parametru zero.

De vândut n-au vândut mare lucru, Lucas Hernandez a plecat la PSG pentru 45 de milioane de euro, Daley Blind și-a încheiat contractul, iar Joao Cancelo s-a întors după ce a fost împrumutat de la Man. City. De aceea speră să scoată sume importante pentru Kimmich și Goretzka. Primul e cotat pe transfermark.com la 75 de milioane dee euro, iar celălalt la 45 de milioane de euro,

Gol halucinant încasat de Farul la Tiraspol: patru jucători se uitau ca la teatru la marcator!

Inter Miami devine Barcelona Old Boys! Beckham dă o nouă lovitură cu un nume IMENS

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează