INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Probleme mari pentru o vedetă a Barcelonei. Ratează Euro 2024?!

foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 04 decembrie 2023 12:49 / Actualizat luni, 04 decembrie 2023 13:47

Marc-Andre Ter Stegen, portarul Barcelonei și al naționalei Germaniei, are probleme atât de mari cu spatele încât se pune problema unei intervenții chirurgicale. Sezonul e în pericol, la fel și participarea la Euro 2024.

Pentru portarul Barcelonei, Marc Andre Ter Stegen, sezonul 2023-2024 este în pericol. La fel participarea la Euro 2024. Problema? Durerile acute la spate cu care se confruntă de o bună bucată de vreme, din cauza cărora are putea ajunge la cuțit - potrivit cotidianului catalan Sport.

A decis derbyul și aruncă săgeți către fosta echipă: „Celebrarea de la golul marcat a fost o eliberare pentru tot ceea ce am pătimit în vară!”
SPANIA
A decis derbyul și aruncă săgeți către fosta echipă: „Celebrarea de la golul marcat a fost o eliberare pentru tot ceea ce am pătimit în vară!”

Ter Stegen s-a plâns prima oară la echipa națională a Germaniei. Din cauza spatelui, a și ratat ambele amicale susținute de Mannschaft, cu Turcia (2-3) și Austria (0-2). Selecționerul Julian Nagelsmann l-a trimis imediat la Barcelona, pentru investigații amănunțite, iar medicii formației blaugrana au optat pentru un tratament conservativ. Degeaba.

Tratamentul la care a fost supus Marc-Andre Ter Stegen n-a dat rezultate

Acesta nu a avut deocamdată niciun efect, iar internaționalul german a trebuit să spună „pas” meciurilor din campionat cu Rayo Vallecano (1-1) și cu Atletico (1-0), dar și partidei de Liga Campionilor susținute de catalani împotriva lui FC Porto (2-1).

Ter Stegen nu poate participa la antrenamentele echipei și, foarte probabil, va rata inclusiv meciul Barçei cu Girona, de duminică. „Are unele probleme și nu își poate face exercițiile corect”, a admis antrenorul Barcelonei, Xavi.

Marc-Andre Ter Stegen riscă să-și piardă locul la națională în favoarea lui Manuel Neuer

Iar Sport dezvăluie că medicii își pun acum problema unei intervenții chirurgicale, pentru a-l scăpa de problemele din zona lombară. Ceea ce i-ar pune pericol întreg sezonul.

La națională, nemții sunt asigurați. Manuel Neuer a revenit la Bayern, după fractura de tibie și peroneu suferită în decembrie, a apărat până acum fără greșeală și a anunțat că de acum e la dispoziția selecționerului.

La Barcelona, în schimb, Xavi ar trebui să mizeze întreaga stagiune pe rezerva Pena.

Mai puteți citi:

Gigi Becali taie în carne vie: 3 jucători OUT de la FCSB » „Sunt idiot că nu mi-am dat seama de asta”

Alt război între rivalii din Craiova! Acuzații dure: „Nu este vorba de exces de zel, ci de mânjirea de către familia Mititelu a unor șefi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează