INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG a renunțat la Mauro Icardi » Ce le-a spus francezilor soția și impresara lui, Wanda Nara

Mauro Icardi
Mauro Icardi

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 22:18

PSG a încheiat mai devreme împrumutul lui Mauro Icardi, 27 de ani, de la Inter, după ce soția și agentul jucătorului, Wanda Nara, a declarat că fotbalistul vrea să rămână în Italia. 

Mauro Icardi a avut un sezon excelent la PSG, până la întreruperea campionatului, cauzată de pandemia de coronavirus. El înscrisese 20 de goluri în 31 de meciuri și mai avea contract până pe 30 iunie cu parizienii. 

Soția și impresara sa, Wanda Nara, i-a spus însă directorului sportiv al lui PSG, Leonardo, că argentinianul vrea să revină în Italia la finalul împrumutului, deși PSG avea opțiune de cumpărare. Astfel, francezii au renunțat la atacant înainte de termenul din contract.

Icardi a plecat cu scandal de la Inter, după ce sezonul trecut a refuzat să meargă cu echipa în deplasarea din Europa League cu Rapid Viena în semn de protest după ce i se luase banderola de căpitan. Ruptura dintre club și jucător a devenit tot mai accentuată și Icardi a găsit portița PSG. 

Rămâne de văzut dacă își va găsi locul la Inter, unde Antonio Conte îl are pe Romelu Lukaku titular.

FOTO Wanda Nara ignoră restricțiile pandemiei » A plecat din Franța cu copiii și a mers chiar în Lombardia!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
hhannibal
hhannibal  •  04 Aprilie 2020, 13:19

Daca se impaca cu Conte, ar face un cuplu letal cu Lukaku!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează