INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

A înscris doar două goluri în 15 meciuri, însă PSG a anunțat că îl cumpără cu 80 de milioane de euro

Goncalo Ramos, în dreapta // foto: Imago Images
Goncalo Ramos, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 11:22 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 12:03

PSG a transformat împrumutul atacantului Goncalo Ramos (22 de ani) într-un transfer definitiv. Benfica va primi până la 80 de milioane de euro, 65 ca sumă fixă, 15 sub formă de bonusuri.

În vară, PSG a bătut palma cu Benfica în privința împrumutului atacantului portughez Goncalo Ramos, autor a 41 de goluri în 106 meciuri pentru formația din Lisabona.

În acest început de sezon, Goncalo Ramos a jucat 15 meciuri pentru PSG, 11 în campionat, 4 în Champions League, și a înscris două goluri, adică în medie o reușită la fiecare 371 de minute petrecute pe teren.

Cine e femeia din spatele lui Edi Iordănescu » Și-au început relația după despărțirea de Delia și s-au căsătorit în secret
METROSPORT
Cine e femeia din spatele lui Edi Iordănescu » Și-au început relația după despărțirea de Delia și s-au căsătorit în secret

PSG l-a transferat definitiv pe Goncalo Ramos

În ciuda începutului slab al lui Ramos, PSG pare să aibă încredere totală în atacantul portughez, din moment ce a anunțat că l-a transferat definitiv. Conform acordului din vară, parizienii aveau opțiunea, nu obligativitatea unui transfer permanent.

Benfica va primi 65 de milioane de euro ca sumă fixă și ar putea ajunge la încasări de 80 de milioane de euro, în funcție de bifarea clauzelor de performanță prevăzute în contract.

2028este anul în care contractul lui Ramos cu PSG va ajunge la final

Goncalo Ramos a impresionat îndeosebi la Campionatul Mondial din Qatar, în finalul lui 2022, unde a înscris 3 goluri în 4 apariții.

VIDEO cu cele două goluri înscrise de Goncalo Ramos pentru PSG 

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Alt incident șocant pe Maracana: Di Maria a cedat nervos

Antonio Sefer a revenit, la mai bine de o lună după ce a plecat din Israel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează