INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

PSG vrea să profite de scandalul de rasism în care Vinicius e victimă » Ce plan are clubul din capitala Franței

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 18:25 / Actualizat luni, 22 mai 2023 18:44

Paris Saint-Germain încearcă să profite de scandalul de rasism în care Vinicius e victimă pe aproape toate stadioanele din Spania. Speră să-l poată transfera la un moment dat pe Parc des Princes.

Cazul Vinicius continuă să facă valuri în Spania. Real Madrid a decis să facă plângere penală după asaltul rasist asupra celui mai bun jucător al său, Vinicius, în timpul meciului cu Valencia (0-1). Iar Parchetul valencian a deschis anchetă în urma incidentelor de pe Mestalla.

Xavi, după scandalul Vinicius: „O singură cale de a pune capăt rasismului. Opriți meciurile!”

Xavi, antrenorul Barcelonei, a vorbit și el despre acest subiect: „Fotbalul este singurul sport în care insultele sunt acceptate. Există o singură cale de pune capăt rasismului. Opriți meciurile, iar noi mergem acasă!”.

Pe acest fundal tensionat, au apărut speculații că Vinicius, 22 de ani, nu ar exclude scenariul despărțirii de Real și de Spania dacă atacurile rasiste împotriva lui vor continua.

Scandal uriaș în Spania. Vinicius, făcut „maimuță” pe Mestalla, acuză: „E o țară rasistă”. A amenințat că iese de pe teren!
VALENCIA - REAL MADRID 1-0
Scandal uriaș în Spania. Vinicius, făcut „maimuță” pe Mestalla, acuză: „E o țară rasistă”. A amenințat că iese de pe teren!

Real nu vrea să-l cedeze pe Vinicius. Văzut drept viitorul lider al madrilenilor

Astăzi, site-ul brazilian UOL Esporte a confirmat că Paris Saint-Germain monitorizează cu mare atenție acest caz, așa cum a informat și cotidianul spaniol Sport. PSG încearcă să-l atragă pe atacantul carioca spre Parc des Princes, ca înlocuitor al lui Neymar, într-un nou proiect, dacă Ney părăsește clubul roș-albastru.

Doar că parizienii ar trebui să obțină și acordul lui Real Madrid, ceea ce e extrem de greu. Președintele Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Vini până în 2027 și îl consideră viitorul lider pentru „los blancos”. Nu se gândește să-l cedeze.

Vinicius a influențat nu mai puțin de 123 de goluri (59 de reușite, 64 de pase decisive) în 224 de meciuri la Real, cucerind 9 trofee. Pe toate puse în joc, titlul, Cupa și Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Mondialul Cluburilor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Decizie-șoc la Napoli » Antrenorul Spalletti nu s-ar fi înțeles cu președintele De Laurentiis și își ia un an sabatic

Învins de două ori de Mbappe, Ionuț Radu a contribuit cu o degajare precisă la golul lui Auxerre: „Greu de pus în dificultate”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează