INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Președintele lui PSG, mesaj dur la antrenament, aluzie la Kylian Mbappe: „Cine nu respectă această emblemă, mai bine pleacă!”

Președintele lui PSG, mesaj dur la antrenament, aluzie la Kylian Mbappe. Foto: Imago Images
Președintele lui PSG, mesaj dur la antrenament, aluzie la Kylian Mbappe. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 12:05 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 12:08

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, le-a vorbit jucătorilor în cantonament. „Nu vă va lipsi nimic, însă, de acum, nici nu vor mai fi scuze”, le-a transmis liderul clubului. Nu a avut o discuție specială cu Kylian Mbappe (24 de ani), dar mesajul e limpede: dacă nu prelungește contractul în 12 zile, va fi vândut în această vară!

De marți, lotul lui PSG e complet, Luis Enrique are toți jucătorii la pregătire. Dar starea de tensiune continuă, Kylian Mbappe fiind în centrul furtunii pariziene.

FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea! Varianta a picat după zile în șir de negocieri + ce se întâmplă cu derby-ul
FCSB ÎN GHENCEA
FCSB - Dinamo nu se joacă în Ghencea! Varianta a picat după zile în șir de negocieri + ce se întâmplă cu derby-ul

Mesaj pentru Kylian Mbappe: „Nimeni nu este mai presus de club”

Președintele clubului a mers la antrenament, în noul centru sportiv de la Poissy, și le-a vorbit roș-albaștrilor pe un ton dur, aluzie limpede la atacantul care refuză încă să semneze prelungirea contractului pe Parc des Princes.

„Nimeni nu este mai presus de PSG, nici eu nu sunt, și cine nu vrea să joace pentru această emblemă, cine nu o respectă, atunci mai bine pleacă de aici. Clubul a creat cea mai bună bază de pregătire din lume, pentru ca voi să dați maximum. Nu vă va lipsi nimic, însă, de acum, nici nu vor mai fi scuze. Concentrați-vă și rezultatele vor veni. Putem juca un fotbal de mare calitate, voi trebuie să răsplătiți fanii și clubul care vă susține total”, le-a transmis Nasser Al-Khelaifi, potrivit L'Equipe și RMC Sport.

Alt mesaj pentru Kylian Mbappe: „Luis Enrique are libertate totală”

Mbappe mai are doar 12 zile să ia o hotărâre asupra viitorului său. Acordul său expiră în 2024, dar PSG nu vrea să-l lase să părăsească Parisul gratis. Dacă nu semnează extinderea contractului până pe 31 iulie, va fi pus pe lista de transferuri. Și va fi vândut în acest mercato! Al-Khelaifi este dispus să-i mărească salariul pentru sezonul 2023-2024 și să includă o clauză care să certifice vânzarea lui la sfârșitul stagiunii.

NAK, liderul grupării din 2011, de când a fost cumpărată de Qatar Sports Investments, le-a spus clar că Luis Enrique este șeful vestiarului: „Antrenorul are libertatea să facă tot ce vrea, el decide la echipă”. Și Mbappe, starul formației, va trebui să-l asculte.

Un ultim mesaj pentru jucători: „Acum vă vorbesc în engleză pentru ultima oară. Învățați limba țării în care sunteți, vom discuta numai în franceză!”. 

Președintele lui PSG, mesaj dur la antrenament, aluzie la Kylian Mbappe: „Cine nu respectă această emblemă, mai bine pleacă!”
Foto: psg.com

Citește și:

Barcelona face încă o achiziție spectaculoasă » Atletico și-a dat acordul

Atac la Gică Hagi după eliminarea din Ligă: „Adu jucători dacă vrei în grupe!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close