INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

PSG își vinde un fotbalist important: 50 de milioane de euro din Qatar

Marco Verratti, în dreapta // foto: Imago Images
Marco Verratti, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 17:15 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 17:33

Al-Arabi, ocupanta locului 6 în Qatar, a mărit suma propusă pentru a-l cumpăra pe Marco Verratti (30 de ani) de la PSG cu 50 de milioane de euro. Anunțul oficial al transferului este iminent.

PSG continuă să renunțe la jucătorii indezirabili în proiectul făcut de noul antrenor Luis Enrique. După ce i-a cedat pe Neymar, Icardi, Renato Sanches și Paredes, vine rândul celui mai vechi străin din lotul campioanei Franței. 

La 11 ani de la mutarea făcută de la Pescara, Marco Verratti e alungat în Golf. RMC Sport anunță că transferul mijlocașului italian este iminent. Al-Arabi a mărit oferta de la 45 la 50 de milioane de euro (inclusiv bonusurile) și în plus are avantajul că proprietarul clubului din Qatar este o rudă a lui Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG.

Triunghi amoros între campioni olimpici » S-a lăsat cu bătaie: „A fost un carnagiu absolut, avea fața însângerată!”
SCANDAL
Triunghi amoros între campioni olimpici » S-a lăsat cu bătaie: „A fost un carnagiu absolut, avea fața însângerată!”

Marco Verratti merge în Qatar: 50 de milioane de euro pentru PSG

După 11 ani pe „Parc des Princes”, Verratti pleacă în Orientul Mijlociu pentru că nu mai era loc și pentru el la roș-albaștri. Nici nu a fost trecut pe lista de Champions League și Luis Enrique nu l-a convocat deloc la meciurile oficiale din acest sezon. 

La echipa din Doha, Marco va juca alături de doi foști coechipieri de la PSG: brazilianul Rafinha (30 de ani), ex-Barcelona și Inter Milano, și senegalezul Abdou Diallo (27 de ani), venit de la RB Leipzig.

Verratti prelungise cu PSG până în 2026!

Decizia renunțării la Verratti s-a luat de mai multe săptămâni și Marco s-a resemnat cu gândul plecării din Paris. Deși la finalul anului trecut prelungise înțelegerea cu PSG până în 2026! 

Odată cu transferul campionului european, parizienii ajung la 200 de milioane de euro încasate în ultimul mercato, balanța financiară fiind însă negativă, cu un deficit de 150 de milioane. 

În 11 sezoane la PSG, internaționalul itlaian a reușit 11 goluri și 61 de assisturi în 416 partide în toate competițiile.

Tot din fotbalul internațional: 

Noua senzație din Premier League, comparată cu Erling Haaland: „Văd la el calități asemănătoare”

Ultimele detalii de la negocierile cu Marius Șumudică » Gaziantep anunță că a ajuns la un acord de principiu cu românul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează