INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NOTTINGHAM FOREST

Rafael Benitez, aproape de revenirea în Premier League, după o pauză de 9 luni

Rafael Benitez se află pe lista lui Nottingham Forest
Rafael Benitez se află pe lista lui Nottingham Forest

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2022 12:41 / Actualizat marti, 04 octombrie 2022 16:28

Rafael Benitez (62 de ani) se află aproape de a reveni în Premier League. Tehnicianul spaniol se află pe lista formației Nottingham Forest, grupare promovată în acest an în primul eșalon al fotbalului englez, notează cotidianul britanic Daily Telegraph. 

Ibericul este antrenor liber de contract încă din luna ianuarie a acestui an, după despărțirea de cei de la Everton

Rafael Benitez a mai antrenat în carieră echipe precum Real Madrid, Liverpool, Newcastle United, Napoli, Chelsea, Inter Milano sau Valencia

Anunț incredibil făcut de Ucraina, în plin război contra Rusiei! Președintele Zelenski și guvernele din Spania și Portugalia sunt de acord
CM 2030
Anunț incredibil făcut de Ucraina, în plin război contra Rusiei! Președintele Zelenski și guvernele din Spania și Portugalia sunt de acord

Steve Cooper, pe făraș la Nottingham Forest

Steve Cooper (42 de ani), antrenorul galez ce a readus formația din Nottingham pe prima scenă a fotbalului englez, după o pauză de 23 de ani, se află pe făraș, după ce „pădurarii” au pierdut 5 partide consecutive cu el pe banca echipei: 0-2 cu Tottenham, 0-6 cu Manchester City, 2-3 cu Bournemouth, 2-3 cu Fulham și 0-4 cu Leicester City. 

Ultima înfrângere, suferită în fața „vulpilor”, i-ar fi fost fatală tehnicianului, cel care la finalul meciului de pe King Power Stadium a declarat: „Înțeleg complet situația. Venim după un șir de rezultate care nu sunt bune, nu mă voi feri să spun asta. Nu mă gândesc la situația mea personală, ci la cum vreau să ajut clubul să progreseze în fiecare zi. Nu suntem echipa care ne dorim să fim”.

Nottingham Forest a transferat 23 de jucători în această vară

Nou-promovata în Premier League a transferat nu mai puțin de 23 de jucători noi în această vară, pentru care a plătit suma de 150 de milioane de lire sterline (aproximativ 172 de milioane de euro). 

Printre aceștia se numără și câteva nume sonore, precum Jesse Lingard, fost jucător la Manchester United, Dean Henderson, împrumutat de la „diavolii roșii” până la finalul sezonului, fundașul stânga brazilian Renan Lodi, împrumutat de la Atletico Madrid, și Serge Aurier, fost fotbalist la PSG, Tottenham și Villarreal.

20 este pozițiape care se află Nottingham Forest în clasamentul Premier League, cu 4 puncte acumulate în 8 etape

VIDEO. Rezumatul meciului Nottingham Forest-Valencia 1-1

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Joacă de Yom Kippur! Fotbaliștii lui Maccabi Haifa țin post înaintea meciului cu Juventus!

Liga groazei! 6 din zece antrenori au fost depistați ca abuzatori sexuali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează