INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Răzvan Lucescu, dorit de un colos în suferință » Ce clauză are tehnicianul român la PAOK

Răzvan Lucescu / Foto: Imago
Răzvan Lucescu / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 mai 2024 21:08 / Actualizat vineri, 17 mai 2024 22:31

Antrenorul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, este pe lista lui Beșiktaș. Turcii l-au dorit în iarnă pe tatăl său, Mircea, însă acesta n-a vrut să preia echipa în plin sezon.

Aproape de câștigarea titlului în Grecia, cu PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a devenit interesant pentru Beșiktaș Istanbul. Potrivit publicației „Krampon Sports”, la multipla campioană a Turciei „a început să se vorbească” despre tehnicianul român.

Louis Munteanu pleacă de la Farul și a dezvăluit următorul pas al carierei: „Așa este normal, asta îmi doresc!”
TRANSFER
Louis Munteanu pleacă de la Farul și a dezvăluit următorul pas al carierei: „Așa este normal, asta îmi doresc!”

Răzvan Lucescu are o clauză de reziliere cifrată la 7 milioane de euro

Beșiktaș l-a dorit în iarnă pe tatăl său, Mircea, a și venit la București după el, însă antrenorul în vârstă de 78 de ani a refuzat să preia echipa în plin sezon. Il Luce i-a mai pregătit pe „vulturi” în perioada 2002 - 2004 și a câștigat un titlu cu ei.

Răzvan are la PAOK o clauză de reziliere a contractului cifrată la 7 milioane de euro, iar în acest moment se concentrează asupra derby-ului cu rivala locală Aris, decisiv pentru câștigarea campionatului.

PAOK a bătut-o pe Panathinaikos la scor și a profitat de eșecul lui AEK Atena pentru a reveni pe primul loc

PAOK a făcut un meci entuziasmant miercuri, împotriva lui Panathinaikos (4-1), a profitat astfel de eșecul lui AEK Atena pe terenul lui Olympiakos și a revenit pe primul loc în play-off-ul din Grecia, cu 77 de puncte, 2 în plus față de AEK.

La finalul partidei, Răzvan Lucescu a explicat faptul că nimeni nu-i mai dădea nicio șansă echipei sale, care acum este față în față cu al 4-lea titlu din istoria clubului.

„Fiecare dintre cele trei meciuri ale noastre cu AEK, Olympiakos și Panathinaikos a avut aceeași intensitate, dificultate și presiune. Sunt echipe la fel de bune, cu jucători de calitate care luptă pentru primele locuri.

Răzvan Lucescu: „Nu trebuie să schimbăm ce am făcut bine”

Mi-aș fi dorit să încheiem jocul mai repede (n.r. cu Panathinaikos), la fel ca în meciul cu Olympiakos. Am pornit cu un dezavantaj de puncte, a trebuit să recuperăm, nu ne-au dat nicio șansă.

Am ajuns aici pas cu pas. Ne-am asigurat deja locul 2 și calificarea în cupele europene, acum ne pregătim pentru ultimul meci și vom vedea ce va aduce. Ne vom pregăti bine, trebuie să fim echilibrați, să rămânem umili.

Nu trebuie să schimbăm ce am făcut bine. Sunt mândru de munca pe care am realizat-o aici, alături de jucători. Ar fi ceva incredibil pentru istoria noastră (n.r. - PAOK să câștige titlul). Vă puteți da seama după felul în care au reacționat fanii”, a precizat Răzvan Lucescu, potrivit metrosport.gr.

În urma înfrângerii severe suferite la Salonic, Panathinaikos l-a demis pe celebrul antrenor turc Fatih Terim.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor: "Mircea Lucescu nu se va retrage. Mă îndoiesc că va prelua Rapid. La retrogradare, Dinamo și Craiova sunt în pozițiile cele mai delicate"

Ați mai putea citi:

Cel mai vechi fotbalist din lotul lui Arsenal și-a anunțat plecarea: „Nu vă voi uita niciodată!”

Vestea zilei în Premier League: „Pot să confirm că voi fi antrenorul lui Liverpool în sezonul viitor”

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (12)
mijoka
mijoka  •  18 Mai 2024, 08:25
Postat de theo_s pe 17 Mai 2024, 22:05

Mai, baieti, cum mai arata scrisul vostru ca ganditi numai in clisee . N-aveti nici macar cativa neuroni, acolo, alocati pt. "gandire critica", sau "gandire independenta". Va explic: cineva cu gandirea lui, la purtator, ar avea, la un moment dat, o interogatie: de ce apare "porecla" asta asociata cu Lucescu M.? Si ar cerceta. Si ar descoperi ca e aberatia aberatiilor. In campionatul Italiei, omul a retrogradat trei echipe. De la doua din ele fiind demis ca urmare a rezultatelor mediocre. A antrenat o sg. echipa importanta, Inter. Cateva luni. NU A CASTIGAT NIMIC. IN CE SOCIETATE NORMALA, UN INDIVID CU ACEST CV AR FI PORECLIT "LUMINA' ?????????? Desigur, in nicio societate normala. Invatati sa ganditi, mai baieti. Nu mai rostogoliti clisee penibile, de presa manelista ("Printul", "Regele", Generatia de Aur", "Il Luce").

Cum sa spui ca nu a câștigat nimica?????? E în top 5 antrenori din istorie ca număr de trofee.....doar super cupa Europei si cupa uefa ar trebuii sa îți spună ceva...omul a fost constant în top în Europa cu echipele lui....

dorelus
dorelus  •  18 Mai 2024, 07:15

Oameni buni dacă Besiktas este colos, Real Madrid ce este? Întreb spre a nu tăcea...

elgabri
elgabri  •  18 Mai 2024, 07:06
Postat de S0s0 pe 17 Mai 2024, 22:28

Dacă Beșiktaș e colos, Bayern sau City ce-or fi? Coloși mega-colosali gigantici? ***

Giga colosi ????????

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close