Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 10:26 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 11:30

Echipa pregătită de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a făcut un meci remarcabil în deplasare, cu Olympiakos Pireu, și a câștigat cu 4-2. Însă antrenorul român s-a enervat când a fost întrebat tot despre eșecul suferit în etapa precedentă, în fața lui AEK Atena.

PAOK Salonic a dat recital duminică seară, chiar pe „Giorgios Karaiskakis”, stadionul multiplei campioane a Greciei, Olympiakos Pireu. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a condus cu 1-0 la pauză și cu 4-0 în minutul 78,  gazdele reușind să mai diminueze proporțiile eșecului abia pe final (86, 90+8).

Marca scrie despre Andrei Rațiu: „Remarcabil! Una dintre acele nopți memorabile”. Dar i-a dat o notă incredibilă!
REAL MADRID - RAYO VALLECANO 0-0
Marca scrie despre Andrei Rațiu: „Remarcabil! Una dintre acele nopți memorabile”. Dar i-a dat o notă incredibilă!

Imediat după ultimul fluier, chestionat de reporterii Cosmote TV, Lucescu jr a ținut să puncteze: „Nu vreau să vorbesc despre victoria de astăzi ca despre o reacție la eșecul din etapa precedentă, în fața lui AEK. A fost o înfrângere în 19 jocuri. Am evoluat în toate meciurile sub o mare presiune mentală. Așa este fotbalul”.

Răzvan Lucescu: „Cei de la Olimpiakos ce vor face?! Vor renunța?!”

Când jurnaliștii au insistat cu AEK, Răzvan s-a enervat. „Dacă mai întrebi o dată, voi pleca. Ce vor face cei de la Olympiakos? Pentru că au pierdut cu 4-2 vor renunța?! S-a sfârșit lumea?!

Am jucat împotriva unei echipe de calitate, care a învins West Ham. Am avut momentele grele sub control. Jocul nu a fost ușor. Am avut inteligența să întoarcem mingea, nu a fost deloc un joc ușor”, a comentat antrenorul lui PAOK.

Răzvan Lucescu, despre tatăl său: „Nu vă pot răspunde. Este viața lui. Dar pot să vă dau numărul de telefon”

Lucescu jr a fost rugat să vorbească și despre plecarea tatălui său, Mircea Lucescu, de la Dinamo Kiev. „Despre tatăl meu nu vă pot răspunde. Este viața lui. Vă pot da numărul lui de telefon.

Am vorbit puțin. Este cariera și viața lui. Sunt mai mult decât ușurat că nu se retrage din fotbal. Nu știu ce se poate întâmpla. Nu este ușor să ai de-a face cu cinci strănepoți. Și pentru mine este greu să am de-a face cu nepoții”, a comentat tehnicianul lui PAOK Salonic.

VIDEO Răzvan Lucescu: „Campionatul românesc e spectaculos” + Cum vede meciul cu Israel

Citiți și alte articole din fotbalul internațional:

Marca scrie despre Andrei Rațiu: „Remarcabil! Una dintre acele nopți memorabile”. Dar i-a dat o notă incredibilă!

Man a înscris al optulea gol al sezonului și italienii sunt convinși: „E alt jucător”. Antrenorul a vorbit despre român la conferință

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”