INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  A MURIT SINISA MIHJALOVIC

Reacția tulburătoare a soției lui Sinisa Mihjalovic, după moartea fostului mare fotbalist: „Când nu vei mai face parte din mine...”

Arianna Mihjalovic, soția regretatului Sinisa Mihjalovic / Sursă foto: Instagram
Arianna Mihjalovic, soția regretatului Sinisa Mihjalovic / Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2022 13:03 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 14:43

Arianna Mihjalovic, soția regretatului Sinisa Mihjalovic, care a încetat din viață vineri, a publicat un mesaj emoționant după moartea celui cu care era căsătorită de 26 de ani.

Arianna i-a fost în permanență alături soțului ei, în special în clipele dificile din ultimii ani, iar acum i-a dedicat un mesaj înduioșător lui Sinisa, la câteva ore după dispariția acestuia. 

Când nu vei mai face parte din mine, voi tăia din amintirile cu tine multe stele mici, astfel încât cerul va fi atât de frumos încât întreaga lume se va îndrăgosti de noapte”, a fost mesajul răvășitor postat de soția regretatului fotbalist, care a strâns peste 70.000 de aprecieri la doar 5 ore de la publicare. 

Sinisa Mihjalovic, secerat de leucemie

Fostul mare jucător și antrenor sârb Sinișa Mihajlovic a pierdut vineri lupta cu cancerul. Avea 53 de ani

Pe 13 iulie 2019, Sinisa Mihajlovic a dezvăluit că suferă de leucemie acută. A făcut trei serii de chimioterapie, apoi transplant de măduvă. A continuat să antreneze Bologna chiar și din spital. În martie 2022, leucemia a recidivat.

Soția sa Arianna, împreună cu copiii lor Viktorija, Virginia, Miroslav, Dusan și Nikolas, nepoata Violante, mama Vikyorija și fratele Drazen, comunică îndurerați moartea nedreaptă și prematură a soțului, tatălui, fiului și fratelui lor exemplar, Sinisa Mihajlovic. Un om unic, un profesionist extraordinar, atent și bun cu toată lumea. A luptat cu mult curaj împotriva unei boli cumplite. 

Le mulțumim medicilor și asistentelor care l-au îngrijit de-a lungul anilor, cu dragoste și respect, în special Dr. Francesca Bonifazi, Dr. Antonio Curti, Prof. Alessandro Rambaldi și Dr. Luca Marchetti. Sinisa va fi mereu alături de noi. Trăim cu toată dragostea pe care ne-a dat-o. 

- Comunicatul familiei Mihajlovic

VIDEO Momente din cariera marelui Sinisa Mihajlovic

Citește și alte știri despre Sinisa Mihjalovic:

VIDEO+FOTO Ultima apariție publică a lui Sinisa Mihajlovic nu va fi uitată niciodată » Gest și discurs de campion: „Ai câștigat mai mult decât niște trofee”

EXCLUSIV Miodrag Belodedici, copleșit de moartea fostului coleg Sinisa Mihajlovic: „Am primit vestea în cimitir. A fost cel mai bun executant de lovituri libere din toate timpurile!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
666piturca
666piturca  •  17 Decembrie 2022, 15:54

Cam ciudata ieșirea doamnei…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează