INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATH. BILBAO 2-0

Athletic Bilbao, „victima” preferată a celor de la Real Madrid » Patru victorii la același scor în ultimii doi ani

Real Madrid a învins-o pe Athletic Bilbao, scor 2-0, în runda cu numărul #30 din La Liga. foto: Imago
Real Madrid a învins-o pe Athletic Bilbao, scor 2-0, în runda cu numărul #30 din La Liga. foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 23:55 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 00:08

Real Madrid a învins-o pe Athletic Bilbao, scor 2-0, în runda cu numărul #30 din La Liga.

Vezi AICI programul și rezultatele întregii etape din La Liga

„Galacticii” au început meciul ca din „pușcă”. Brahim Diaz a trimis o „diagonală” către Rodrygo. Brazilianul a preluat, apoi a început o cursă năucitoare. A driblat toți adversarii ieșiți în cale, apoi a șutat puternic din afara careului. Nicio șansă pentru portarul Agirrezabala, care a plonjat, dar degeaba.

Gazdele își puteau dubla avantajul imediat după pauză, când Brahim Diaz a șutat din marginea careului, dar mingea a lovit bara. Oaspeții au răspuns prin ocazia Inaki Williams. Parada lui Lunin i-a salvat pe „galactici”.

Echipa lui Ancelotti a rezolvat meciul în minutul 73, când Rodrygo a primit mingea de la Bellingham, a driblat doi adersari, apoi a trimis un șut care nu i-a dat speranțe portarului advers.

A fost a doua victorie consecutivă a Realului împotriva celor de la Athletic Bilbao, care nu au găsit „antidotul” împotriva „galacticilor” în ultimii ani. Cei de la Real Madrid i-au răpus pe basci de 4 ori în ultimii doi ani cu scorul indicat de tabelă la finalul acestui meci. Echipa lui Ancelotti are 6 victorii în ultimele 7 meciuri jucate împotriva echipei de pe „San Mames”.

După acest meci, Real se clasează pe primul loc, cu 75 de puncte, în timp ce Bilbao ocupă locul 4, cu 56 de puncte, dar poate pica o poziție în cazul unui victorii a celor de la Atletico pe terenul lui Villarreal.

FINAL. Real Madrid - Athletic Bilbao 2-0

Real Madrid - Athletic Bilbao, echipele de start

Real Madrid: Lunin - Carvajal, Rudiger, Nacho, Mendy - Valverde, Tchouameni, Kroos - Bellingham - Brahim, Rodrygo
Rezerve: Arrizabalaga, Fran, Camavinga, Ceballos, F. Garcia, Guler, Joselu, Lucas Vasquez, Militao, Modric
Antrenor: Carlo Ancelotti

Athletic Bilbao: Agirrezabala - De Marcos, Alvarez, Paredes, Lekue - Vesga, Prados Diaz - I. Williams, Sancet, Berenguer - Guruzeta
Rezerve: Simon, Ares, Berchiche, D. Garcia, Albeniz, R. Garcia, U. Gomez, A. Herrera, Muniain, de Galarreta, Villalibre, Vivian
Antrenor: Ernesto Valverde

Clasamentul din La Liga

Cele mai tari informații înainte de meci

Ambele echipe au un moral excelent înaintea acestui meci. Cele două adversare de astăzi au două victorii consecutive în competiția internă.

Pe lângă accidentații Thibaut Courtois și David Alaba, absențe mai vechi în lotul lui Ancelotti, „galacticii” nu se vor putea baza nici pe Vinicius Junior (suspendat), al doilea marcator al echipei, cu 12 goluri marcate în La Liga. De cealaltă parte, Ernesto Valverde va putea aborda acest meci cu întregul efectiv.

În turul de pe „San Mames”, Real Madrid s-a impus, scor 0-2, într-un meci care avea să dechidă sezonul competițional din La Liga. Rodrygo și Bellingham au înscris în acel meci.

VIDEO. Victorie clară pentru Real Madrid în meciul tur

Citește și alte știri de actualitate:

Turcii anunță bomba verii: Ianis Hagi, cumpărat de Galatasaray
GALATASARAY
Turcii anunță bomba verii: Ianis Hagi, cumpărat de Galatasaray
Implozie în vestiarul lui FCU! A ieșit în față și i-a acuzat pe coechipieri: „Sunt alte interese la mijloc”
FCU CRAIOVA - OȚELUL 1-2
Implozie în vestiarul lui FCU! A ieșit în față și i-a acuzat pe coechipieri: „Sunt alte interese la mijloc”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
francescoli1974
francescoli1974  •  31 Martie 2024, 23:50

Meci controlat de Real la modul autoritar,au dat golurile exact când trebuia în fata unei echipe bune dar nu extraordinare,care joacă mai bine acasă. Andrei Niculescu este dezamăgit, surpriza nu a venit,Real este puternică în Spania.

francescoli1974
francescoli1974  •  31 Martie 2024, 23:38

Meci controlat total de Real în ciuda comentariului lui Andrei Niculescu,Bilbao a venit să se agațe, să joace pentru a nu lua multe,e meritul ei dar nu se putea mai mult din partea bascilor. Real e mult prea valoroasă pentru liga spaniolă anul acesta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează