INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO 5-3

VIDEO Real Madrid e în finală, dar Carlo Ancelotti nu-i încântat: „Mă îngrijorează. Astfel de meciuri nu ne plac”

Real Madrid - Atletico Madrid/ foto Guliver/GettyImages
Real Madrid - Atletico Madrid/ foto Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 08:06 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 09:24

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei Spaniei, după 5-3 cu Atletico Madrid, însă antrenorul Carlo Ancelotti și-a exprimat mai multe nemulțumiri. Antrenorul s-a arătat îngrijorat de apărare și a spus că ar fi mai bine ca, la scor egal după 90 de minute, să se treacă direct la lovituri de departajare.

Real Madrid s-a calificat miercuri seară în finala Supercupei Spaniei, 5-3 cu marea rivală Atletico, la capătul unui meci nebun, tranșat abia în prelungiri. 

GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane
TRANSFER
GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane

O partidă cu trei răsturnări de scor, controverse, goluri spectaculoase, între care două autogoluri (Rudiger, respectiv Savic) și gafe mari. 

Carlo Ancelotti despre apărarea lui Real Madrid: „Trebuie să remediem”

Stresat și extenuat, după 120 de minute trăite la intensitate maximă, Carlo Ancelotti s-a arătat „îngrjorat” de erorile din defensivă, care au dus la primirea a trei goluri. 

„Trebuie să remediem. Hermoso, spre exemplu, a înscris fără marcaj. Al doilea gol, al lui Griezmann, a venit în urma unei execuții spectaculoase, care se poate întâmpla. Celălalt, nu”, a comentat antrenorul Realului.

Antrenorul lui Real Madrid a spus că „astfel de meciuri, cu goluri multe, nu-mi plac. Suporterilor, da, dar noi, antrenorii, nu ne bucurăm! A fost un meci foarte deschis. Ei s-au descurcat bine în prima repriză, iar noi am jucat mai bine în a doua. Lui Atleti i-a lipsit energia în final”.

Tehnicianul italian a criticat și faptul că se joacă prelungiri: „Ar trebui ca după 90 de minute, dacă scorul este egal, să se treacă direct la lovituri de la unsprezece metri. E prea mare consumul fizic și nervos”.

Rezumatul VIDEO al partidei Real Madrid - Atletico Madrid 5-3 în Supercupa Spaniei

Carlo Ancelotti: „Revenirile astea sunt în ADN-ul Realului”

În afara faptului că Real Madrid este în finală, iar duminică poate câștiga trofeul, Ancelotti a mai trecut „la plusuri” un singur aspect. „Cei care au venit de pe bancă au câștigat meciul. Joselu, Brahim, Ceballos... Și asta îmi dă încredere pentru viitor. Întreaga echipă este motivată.

Numai așa se pot câștiga astfel de meciuri. Revenirile astea sunt în ADN-ul lui Real Madrid. Trebuie să reprezinte o experiență bună, de învățare, pentru tineri: această echipă nu renunță niciodată! Poți să pierzi, dar să nu renunți niciodată!”, a puctat tehnicianul blanco.

Real Madrid o va întâlni în finala de duminică (21:00, ora României) pe învingătoarea celeilalte semifinale, Barcelona - Osasuna, programată în această seară.

VIDEO Tibi Bălan și experiența de la Real Madrid: „Ancelotti voia să-l întrebăm cât mai multe”

Mai puteți citi:

Saudiții n-au uitat! Toni Kroos, HUIDUIT la fiecare atingere în Real Madrid - Atletico. Motivul din spatele scenelor de la Riad

Ionuț Lupescu intră în politică: „Am vorbit deja cu mai multe partide”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează