INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BARCELONA

REAL MADRID - BARCELONA // El Clasico i-a „aprins”! Lewis Hamilton, contre cu un alt pilot din Formula 1: „Trebuie să vorbim”

Sursă foto: Twitter Lewis Hamilton
Sursă foto: Twitter Lewis Hamilton

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 18:29

Real Madrid - Barcelona, o rivalitatea unică în istoria fotbalului mondial, îi reaprinde cu fiecare ocazie pe fanii celor doi granzi. S-a întâmplat și înaintea confruntării din această seară. 

  • Real Madrid - Barcelona se joacă azi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Telekom Sport și TV Digi Sport.

Aflați în Catalunya, unde efectuează ultimele teste înaintea noului sezon din „Marele Circ”, Lewis Hamilton, campionul en-titre din Formula 1, și Carlos Sainz Jr., pilotul celor de la McLaren-Renault, s-au tachinat pe rețelele de socializare înainte de Real Madrid - Barcelona. 

Lewis Hamilton a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care purta un tricou personalizat în culorile blaugrana, primit chiar din partea clubului catalan. 

Imediat, pilotul britanic a primit un răspuns din partea lui Carlos Sainz Jr.: „Hey, Lewis, trebuie să vorbim. Hala Madrid!”, a scris pilotul iberic, recunoscut pentru faptul că e un mare susținător al lui Real Madrid.

VIDEO // Matchpreview Real Madrid - Barcelona

Vezi și: 

REAL MADRID - BARCELONA // Oprește Zinedine Zidane seceta? Serie infernală pe teren propriu în fața marii rivale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează