INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Se anunță un „El Clasico” supergalactic la Dallas » Bilete la prețuri exorbitante la Real Madrid - Barcelona

Bilete la prețuri exorbitante la Real Madrid - Barcelona. Foto: Imago Images
Bilete la prețuri exorbitante la Real Madrid - Barcelona. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2023 11:30 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 12:58

Real Madrid - Barcelona, parte a turneului Soccer Champions Tour, se va disputa cu casa închisă la Dallas, pe 30 iulie, deși prețul mediu al tichetelor este de 500 de euro. Cel mai scump bilet costă 3.200 de euro!

Soccer Champions Tour, cu AC Milan, Juventus, Arsenal, Manchester United, Barcelona și Real Madrid în reprezentație, e de departe turneul-vedetă al acestei veri. Opt meciuri, ce vor avea loc între 22 iulie și 2 august, în Statele Unite, a căror vedetă este fără îndoială El Clasico.

A jucat alături de Damjan Djokovic și afirmă: „E foarte tânăr la 33 de ani” + „Ăsta e postul lui, nu inter”
FCSB
A jucat alături de Damjan Djokovic și afirmă: „E foarte tânăr la 33 de ani” + „Ăsta e postul lui, nu inter”

Real Madrid - Barcelona se va disputa „cu casa închisă” la Dallas

Programat în zorii zilei de 30 iulie, pe arena AT&T a lui Dallas Cowboys, Real Madrid - Barcelona se va disputa „cu casa închisă” - potrivit organizatorului, firma Sixth Street. Altfel spus, cu 80.000 de fani în tribune, în ciuda unor prețuri „supergalactice” la bilete.

Cotidianul spaniol AS anunță că prețul mediu al tichetelor puse în vânzare este de 500 de euro! De la 205 euro, în rândurile de sus, până la 3.200 de euro, pentru niște fotolii amplasate chiar la marginea suprafeței de joc!

40 de milioane de eurose așteaptă să facă organizatorii numai din vânzarea de bilete la Real Madrid - FC Barcelona, programat pe 30 iulie la Dallas

Anul trecut, prețul mediu a fost cu 45 la sută mai mic la Real Madrid - Barcelona

Ca o comparație, la confruntarea de anul trecut, desfășurată în Las Vegas și câștigată de Barcelona cu 1-0 (gol Raphinha), prețul mediu a fost de doar 275 de euro. Cu 45 la sută mai mic decât acum!

Duelul vedetă al El Clasico 2023: Jude Bellingham, transferat de Real Madrid de la Borussia Dortmund, în schimbul a 103 milioane de euro, versus Ilkay Gundogan, adus de Barcelona de la Manchester City, la parametru zero. Practic, pentru fani, va fi prima ocazie de a-i vedea la lucru într-o confruntare de asemenea anvergură.

Citește și:

Alan Shearer se bucură de plecarea lui Harry Kane: „Îi conduc eu mașina până la Munchen”

David De Gea, șanse tot mai mici să rămână la Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
contrabas3
contrabas3  •  30 Iunie 2023, 17:40

Dacă ajunge cineva în Dallas pentru El Clasico, recomand Rosa’s Café - un minunat restaurant mexican. Sau El Pollo Loco. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează