INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid, cel mai prost sezon al secolului » Zidane: „Abia aştept să se termine!”

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2019 10:22

După trei Ligi ale Campionilor consecutive, Real Madrid se scufundă în lupta cu recordurile negative.

A pierdut şi cu Sociedad, doar cu 1-3 (bascii au mai avut un penalty ratat şi două bare!), şi a ajuns la 11 înfrângeri în La Liga şi 17 în întreg sezonul. Este cel mai prost din ultimele două decenii, ruşinea blanco a secolului XXI.

„Bine că nu mai avem decât o etapă! Abia aştept să se termine campionatul”, a mărturisit antrenorul Zidane.

Din nou pe locul 3

„Nici Zizou nu poate opri hemoragia albilor, în cădere liberă din martie, de când au rămas fără obiective”, a acuzat Marca.

La 18 puncte de campioana Barcelona, Real nu a mai învins în deplasare de pe 10 martie, cu numai două puncte în ultimele cinci vizite.

Şi dacă va ceda în runda finală, contra lui Betis, va egala a doua cel mai slabă stagiune din istoria clubului (1994-1995), 18 eşecuri, la doar unu distanţă de recordul absolut din ediţia 1984-1985. De 45 de ani, „galacticii” nu au legat două campionate în afara primelor două locuri!

17 puncte a luat Real în 10 meciuri cu Zidane pe bancă în acest campionat. Lopetegui a adunat 14 puncte în primele 10 partidei, iar Solari 37 în următoarele 17

Citește și:

MANCHESTER CITY // Plecăciuni în fața zeului Guardiola! Chiar și Kasparov se înclină în fața lui Pep + e la un pas de un record ABSOLUT în Premier League

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  13 Mai 2019, 11:19

Vai de mine ce dezastru!!! Locul 3. Bineinteles, uite, cu cifrele in fata chiar este un sezon foarte slab comparat cu restul insa asta arata de fapt cat de dezechilibrat este campionatul Spaniei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează