INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - CELTA VIGO 2-2

REAL MADRID - CELTA 2-2 // Real Madrid, încă un pas greșit pe teren propriu! Zinedine Zidane: „Mai mult mă doare egalul decât gheata în faţă”

Zinedine Zidane // FOTO: Guliver/GettyImages +10   FOTO
Zinedine Zidane // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 14:56

Real Madrid a terminat la egalitate meciul Celta, 2-2, de pe teren propriu și mai are doar un punct în fața rivalei Barcelona. Trupa lui Zinedine Zidane e mai vulnerabilă pe „Santiago Bernabéu”. Antrenorul francez s-a plâns de punctele pierdute, trecând peste tacklingul lui Aidoo.

Real Madrid a obosit după cinci succese la rând şi simte iar în ceafă răsuflarea rece a Barcelonei. Surpriza i-a fost servită, chiar pe „Bernabéu”, de Celta (2-2), care în cele şapte vizite de după promovare o încasase mereu şi avea golaveraj 2-25! La revenirea lui Eden Hazad şi chiar dacă a jucat Benzema, los blancos au suferit din nou din cauza lipsei unui om de gol, pentru că duminică au punctat Kroos şi Sergio Ramos, şi a ineficienţei. 

+6 FOTO

„N-a fost eroarea noastră”

„Mai mult decât lovitura primită mă doare că am pierdut două puncte acasă. Mai erau doar cinci minute, dar nu a fost greşeala noastră, Denis Suarez a dat o pasă fenomenală şi nu te poţi apăra mereu perfect. Păcat de efortul depus, revenirea de la 0-1 şi a doua repriză bună", s-a plâns Zidane, admirând faza din care Santi Mina a scăpat singur cu Courtois, egalând în minutul 85. 

Antrenorul madrilenilor făcea şi trimitere la gheata în gură încasată de la ghanezul Aidoo, ce l-a doborât involuntar la marginea terenului, într-un episod nostim. 

„Barça nu joacă prost” 

Eden avertizează înaintea Clasicului de pe 1 martie: „Nu se poate ca mereu să ţii poarta închisă. Impresia că Barça joacă prost e a presei. Câştigă meciurile, e la un punct de noi şi vine foarte motivată pe Bernabéu”. Eliminarea din Cupă cu Sociedad, care a reuşit patru goluri la Madrid, trebuia să fie un semnal de alarmă!

4 remizea făcut în acest campionat Real Madrid pe Bernabéu, cu Bilbao, Betis, Valladolid şi Celta, echipe din a doua jumătate a clasamentului

7 goluria primit Real în ultimele trei meciuri, tot atâtea cât în precedentele 15. Tot are însă cea mai ermetică defensivă din LaLiga, 16 goluri la pasiv

Citește și:

Echipa lui Simone Inzaghi se apropie de liderul Juventus! Ştefan Radu a fost „perfect tactic”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează