INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RAZBOI UCRAINA

Real Madrid se implică în criza refugiaților din Ucraina » Gestul impresionant făcut de iberici

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 12:53 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 13:41

Real Madrid nu a rămas indiferentă la drama prin care trece poporul ucrainean, după ce Federația Rusă a început atacurile pe 24 februarie.

Astfel, clubul madrilen a anunțat că va dona un milion de euro, în cadrul campaniei „Toți cu Ucraina”, lansată pe 5 martie de Fundația Real Madrid. Suma vine în ajutorul tuturor oamenilor care au fugit din calea războiului.

Real Madrid donează un milion de euro pentru refugiații din Ucraina

Pe lângă milionul de euro donat, liderul din La Liga a oferit 13.000 de echipamente sportive pentru refugiații ucraineni care au ajuns în Spania. În plus, Crucea Roșie a trimis o echipă umană uriașă la granițele Ucrainei. 

O parte din fondurile strânse de campania Fundației Real Madrid vor merge către Crucea Roșie Spaniolă, care lucrează în strânsă coordonare cu societățile din regiunea Ucrainei. Astfel, toți cei aflați în nevoie vor beneficia de îngrijire medicală, dar și de produse alimentare. 

În Spania, Crucea Roșie oferă materiale sportive și hrană tuturor refugiaților. O mare parte din aceste bunuri fiind oferite prin Fundația Real Madrid.

Campania „Toți cu Ucraina” începută de fundația clubul madrilen va continua atât timp cât va fi necesar, a anunțat vicecampioana Spaniei.

Citește și:

În plin război, Vitali Klitschko îl invită pe Papa Francisc la Kiev: „E esențial pentru salvarea vieților și atingerea păcii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează