INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

REAL MADRID. Edwin Congo, fost atacant al madrilenilor, arestat pentru trafic de droguri! Prima reacție

Edwin Congo a fost legitimat la Real Madrid între 1999 și 2002
Edwin Congo a fost legitimat la Real Madrid între 1999 și 2002

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 07:35

Edwin Congo (43 de ani), fost jucător legitimat la Real Madrid între 1999 și 2002, a fost arestat zilele trecute, acesta fiind implicat într-un dosar de trafic de droguri.

Potrivit Marca, alți 9 inculpați, toți acuzați de trafic de cocaină, au fost reținuți de către Brigada Centrală de Narcotice în cadrul aceluiași dosar.

Norocul lui Edwin Congo a fost că n-a petrecut prea mult timp în arest. A fost eliberat la scurt timp, după ce a semnat o declarație. 

Edwin Congo: „Nu am făcut nimic ilegal”

„Sunt foarte calm pentru că nu am făcut nimic ilegal, nu fac trafic cu cocaină, nu am cocaină în casă. Sunt nevinovat, nu am făcut absolut nimic care să aibă legătură cu vânzarea sau fabricarea cocainei”, a declarat Edwin Congo, potrivit televiziunii El Chiringuito.

Arestarea fostului atacant columbian ar fi survenit după ce un amic de-ai acestuia, cu care colaborează în afacerea cu smaralde pe care o deține, ar fi fost implicat în afaceri murdare cu trafic de cocaină. 

Edwin Congo a jucat de-a lungul carierei pentru Real Madrid, Once Caldas, Real Valladolid, Levante, Toulouse, Vitoria Guimaraes, Sporting Gijon si Recreativo Huelva. Deși a fost legitmat timp de trei ani pe „Santiago Bernabeu”, Edwin Congo nu a apucat să evolueze pentru „galactici” în vreun meci oficial.

Citește și alte știri despre Real Madrid:

Real Madrid pleacă de pe „Santiago Bernabeu”! Unde va juca echipa lui Zinedine Zidane în 2020

 Start și în La Liga! Data la care Barcelona și Real Madrid revin pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează